Στα 70 του ο Bruce Springsteen "βάζει τα γυαλιά" στους συνομηλίκους του - Διακοπές με την κόρη του στην Ιταλία (φώτο)

Σε άψογη φόρμα

Δεν τον αποκαλούν τυχαία "The Boss" (Το αφεντικό). Ο   Μπρους Σπρίνγκστιν με 20 βραβεία Γκράμι, 3 Χρυσές Σφαίρες  και ένα βραβείο Όσκαρ, είναι ένας ζωντανός θρύλος της ροκ μουσικής.Ο " Born in the U.S.A" , διάσημος τραγουδιστής και συνθέτης στα 70 του διατηρείται σε φόρμα που πολλοί συνομήλικοι του ή και νεότεροι θα ζήλευαν.

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, είναι υποψήφιος για Emmy για το Springsteen on Broadway, που προβάλλεται στο Netflix και ίσως το κερδίσει. Πριν από αυτό απολαμβάνει τις διακοπές του , μαζί με την 27χρονη κόρη του Τζέσικα και τον Ιταλό φίλο της  Lorenzo De Luca στη Λίμνη του Κόμο, στην Ιταλία.

Ο μύθος της ροκ μένει σε ένα από τα πιο ακριβά και διάσημα ξενοδοχεία του Κόμο το Villa D’Este hotel, στο οποίο η διανυκτέρευση κοστίζει περίπου 1000 αγγλικές λίρες τη βραδιά. Την Κυριακή ο διάσημος ροκάς, εντυπωσίασε τους πάντες στην πισίνα του ξενοδοχείου που κατέβηκε με την παρέα του, για να κάνει τις βουτιές του και να απολαύσει τον ήλιο, αναφέρει η Daily Mail.

Με κίτρινο μαγιό βερμούδα, κορμί "λαμπάδα" και σε άψογη φόρμα ο Μπρους Σπρίνγκστιν έκλεψε την προσοχή. Βέβαια όταν είσαι ένας από τους πιο πλούσιους τραγουδιστές του κόσμου που έχει πουλήσει περισσότερα από 65 εκατομμύρια άλμπουμ στις Ηνωμένες Πολιτείες και πάνω από 120 εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο, είναι σχετικά εύκολο να προσέχεις τον εαυτό σου με ειδική διατροφή και personal trainers.

Η 27χρονη Τζέσικα ήταν επίσης εκθαμβωτική με λευκό φλόραλ μπικίνι και λευκό καπέλο. Εκείνη, ο πατέρας της και ο 32χρονος φίλος της Lorenzo πέρασαν πολύ όμορφα, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές στην πιο όμορφη λίμνη της Ιταλίας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ