"Βάλε το κόκκινο φουστάνι": Η Σοφία Βεργκάρα εκθαμβωτική με εντυπωσιακό look στο ρομαντικό δείπνο με τον άντρα της (φώτο)

Έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της

Θεωρείται μία από τις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου και όχι άδικα. Η καλλονή Σοφία Βεργκάρα, εκτός από ταλέντο διαθέτει και στυλ. Στις δημόσιες εμφανίσεις της κλέβει την παράσταση με το προσεγμένο look της.

Την Παρασκευή η 47χρονη ηθοποιός και παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων, βγήκε για φαγητό με τον σύζυγο της  Τζο Μανγκανιέλο . Το ζευγάρι που το Νοέμβριο γιόρτασε την τρίτη επέτειο τον γάμων του απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο στο Λος Άντζελες, αναφέρει η Daily Mail.

Η Σοφία Βεργκάρα έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της με την κομψή και σέξι εμφάνιση της. Φόρεσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο φουστάνι που τόνιζε την άψογη σιλουέτα της. Το συνδύασε με ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα . Τα μαλλιά της τα άφησε να πέφτουν ελεύθερα στους ώμους της , ενώ το μακιγιάζ της ήταν απαλό.

Ο Τζο  Μανγκανιέλο φόρεσε γκρι παντελόνι και ριγέ πουκάμισο. Οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν στις 21 Νοεμβρίου του 2015 στο Palm Beach στη Φλόριδα/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ