Μαρκουλάκης: Πέρασα μια περίοδο με "μικρούς θανάτους" που με έριξαν κάτω - Είχα κατάθλιψη - σηκώθηκα ξανά

Μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης λίγο πριν επιστρέψει στην τηλεόραση με την πολυαναμενόμενη επανέκδοση  του "Λόγω Τιμής", που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ, έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Στη συνέντευξη που έδωσε  στο περιοδικό Down Town, μίλησε στον Τάσο Κατρή Θεοδωρόπουλο και για την εποχή που ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη.

«Πέρασα μια περίοδο, το 2007, που περιλάμβανε ήττες, απανωτά κροσέ, μικρούς θανάτους που με έριξαν κάτω. Όλα αυτά είχαν να κάνουν με τον χωρισμό μου, με το Θέατρο Χώρα, με το κόψιμο του Γιούγκερμαν, με μια έλλειψη ικανότητας να βρω το κέντρο μου που το έψαχνα.

Με την παρότρυνση των φίλων μου, αναζήτησα βοήθεια σε ειδικό και πήρα φαρμακευτική αγωγή. Ήμουν με διαγνωσμένη κατάθλιψη, αλλά σηκώθηκα ξανά και τα πράγματα άρχισαν να φτιάχνουν.

Από τα 40 και μετά, αισθάνομαι ότι διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου και πηγαίνω όλο και πιο κοντά σε κάτι που αισθάνομαι ότι είμαι πραγματικά. Αν και στο νεκροκρέβατο κρίνονται τα πάντα. Προς το παρόν, δεν έχω δαίμονες, πέρα από το σύμπλεγμα μου να με αγαπούν και να με θαυμάζουν, παιδικό τραύμα. Συχνά μπορεί να είμαι πολύ μαύρος. Όχι τόσο όμως ώστε να βυθιστώ», καταλήγει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ