Όλες οι φώτο & τα βίντεο από τον εντυπωσιακό γάμο της Heidi Klum με τον 29χρονο κιθαρίστα - Η τελετή στην ιστορική θαλαμηγό "Χριστίνα"

Πριν το γάμο η Χάιντι Κλουμ και ο αγαπημένος της έδωσαν ένα λαμπερό πάρτι

Μετά τον επίσημο γάμο τους το Φεβρουάριο, το 46χρονο διάσημο μοντέλο Χάιντι Κλουμ και ο κιθαρίστας του συγκροτήματος "Tokio Hotel" , Τομ Κάουλιτζ, αντάλλαξαν για δεύτερη φορά όρκους αιώνιας πίστης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Κάπρι της Ιταλίας.

Splash News

Η τελετή έγινε πάνω στη ιστορική θαλαμηγό του Ωνάση "Christina O.".  Η νύφη εντυπωσίασε με ένα υπέροχο έξωμο νυφικό με φουσκωτά μακριά μανίκια. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα απλά ενώ φορούσε μόνο ένα κόσμημα. Μια χρυσή καρδιά στο λαιμό της. Ο γαμπρός φόρεσε ένα λευκό κουστούμι με γαλάζιο πουκάμισο.

Μετά το γάμο η νύφη και ο γαμπρός πέταξαν τα παπούτσια τους και περπάτησαν ξυπόλητοι στο στολισμένο με λευκά τριαντάφυλλα , ιστορικό γιοτ.

Στο γάμο εκτός από τους καλούς φίλους του ζευγαριού, ήταν παρόντες οι γονείς της Χάιντι Κλουμ Erna και Gunther  και τα παιδιά της από τον προηγούμενο γάμο. Οι κόρες της Λου και Λένι και οι γιοι της Χένρι και Γιόχαν.

Δίπλα στο ζευγάρι βρέθηκε για να δώσει τις ευχές του και ο δίδυμος αδερφός του Τομ Κάουλιτς, και τραγουδιστής των "Tokio Hotel", Μπιλ Κάουλιτζ. Η Χάιντι Κλουμ, δήλωσε στο περιοδικό Closer ότι "τα παιδιά λατρεύουν τον Τομ και ανυπομονούν για το γάμο. Παίρνουν μέρος σε όλες τις προετοιμασίες", αναφέρει το eonline.com

Η ιστορική θαλαμηγός του Ωνάση, η "Christina O", φιλοξένησε το γάμο του Έλληνα κροίσου με την Τζάκι Κένεντι καθώς και τη γαμήλια δεξίωση του Πρίγκιπα Ρενιέ μετά το γάμο του με την Γκρέις Κέλι.

Το λαμπερό πάρτι πριν από το γάμο

Η Χάντι Κλουμ και ο Τομ Κάουλιτζ, γνωρίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2018. Τα Χριστούγεννα του 2018 ο Τομ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Αρραβωνιάστηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων και τον Φεβρουάριο του 2019 αντάλλαξαν για πρώτη φορά τους όρκους τους , αφότου εκδόθηκε η άδεια του γάμου τους, στην Καλιφόρνια, αναφέρει το People.

Πριν το γάμο στο Κάπρι, προηγήθηκε ένα λαμπερό πάρτι για τους 120 καλεσμένους του ζευγαριού. Η νύφη ήταν εκθαμβωτική με ένα μακρύ λευκό φόρεμα από δαντέλα και ένα διαμαντένιο βραχιόλι στο χέρι. Το ερωτευμένο ζευγάρι χαμογελούσε συνέχεια.

 

 

Και στο πάρτι που προηγήθηκε του γάμου , η Χάιντι Κλουμ είχε μαζί της τα παιδιά της , αναφέρει η Daily Mail

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ