Νέα φονική επίθεση στις ΗΠΑ: Άγνωστος άνοιξε πυρ σε μπαρ στο Οχάιο - 7 νεκροί (βίντεο)

Τουλάχιστον 24 τραυματίες

Λίγες ώρες μετά το μακελειό στο εμπορικό κέντρο Walmart, στο Ελ Πάσο του Τέξας , του οποίου ο τραγικός απολογισμός είναι 20 νεκροί και 26 τραυματίες, νέα φονική επίθεση με όπλα σημειώθηκε στις ΗΠΑ. Στην πόλη Ντέιτον του Οχάιο ,  άγνωστος άνοιξε πυρ σε μπαρ με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον επτά νεκρούς και 24 τραυματίες.

 

 

 

 

 Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Όρεγκον, το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα), όπως μετέδωσε το δίκτυο Dayton Daily News. Η αστυνομία συμβούλευσε τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνεται πιθανότατα και ο δράστης, ενώ φέρεται να διέφυγε με σκούρο τζιπ ένα δεύτερο άτομο που ενεπλάκη στην επίθεση.

 

 

Βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες, δείχνουν κόσμο να  τρέχει πανικόβλητος στους δρόμους για να σωθεί. Η αστυνομία ερευνά τα αίτια της επίθεσης. Η Elizabeth Long, ανταποκριτής στο τοπικό δίκτυο Kettering Health Network, το οποίο συνεργάζεται με αρκετά νοσοκομεία της περιοχής, αναφέρει στη HuffPost  ότι τα νοσοκομεία δέχονται συνέχεια θύματα της επίθεσης, ωστόσο δεν έδωσε πληροφορίες για τον ακριβή αριθμό των θυμάτων και την κατάσταση τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ