Φώτο - βίντεο: Έβαζε δηλητήριο στον καφέ της συζύγου ενόψει διαζυγίου - Οι κάμερες τον έπιασαν να ρίχνει μπλε υγρό

"Σε αυτόν τον εφιάλτη πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος ο σύζυγος μου"

Ένας άντρας από το Μίσιγκαν, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 60 ημερών , επειδή έριχνε επανειλημμένα  δηλητήριο στον καφέ της συζύγου του. Θα εκτίσει την ποινή του τα Σαββατοκύριακα. Ο 46χρονος Brian Kozlowski, κατηγορήθηκε ότι αποπειράθηκε να δηλητηριάσει τη σύζυγο του  Therese, μετά από την καταγγελία της.

Τον Ιούλιο του 2018 η Therese Kozlowski, κατήγγειλε στις αρχές ότι αισθανόταν συνέχεια κουρασμένη, είχε ναυτία και προβλήματα όρασης. Όλα αυτά της συνέβαιναν μόλις έπινε τον πρωινό καφέ που της έφτιαχνε ο σύζυγος της.

Ένα μήνα πριν από αυτό είχε ζητήσει διαζύγιο, από το σύζυγο της. και όπως κατήγγειλε η ίδια, μία φορά παραλίγο να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της εξαιτίας αυτής της ζαλάδας. Επειδή υποπτεύοταν τον σύζυγο της, εγκατέστησε κάμερες στην κουζίνα του σπιτιού 

Οι κάμερες κατέγραψαν τον Kozlowski να ρίχνει επανειλημμένα  μια μπλε ουσία την Διφαινυδραμίνη στον καφέ της γυναίκας του. Ο τελευταίος τέτοιος καφές που έφτιαξε ο 46χρονος για τη σύζυγο του, περιείχε  Διφαινυδραμίνη ίση με την ποσότητα οκτώ υπνωτικών χαπιών.

 

Η γυναίκα μόλις κατάλαβε τι προσπαθούσε να κάνει ο σύζυγος της, μετακόμισε και ενημέρωσε τον δικηγόρο της. "Ο Μπράιαν προσπαθούσε να με σκοτώσει για να μην αλλάξει τίποτα στη ζωή του", δήλωσε στο δικαστήριο. Τα δικαστικά έγγραφα επίσης αναφέρουν ότι ο Kozlowski, ουρούσε μέσα στο σαμπουάν της γυναίκας του.

"Ένιωθα μια φρικτή ψύχρα στον αέρα. Αλλά σε αυτόν τον εφιάλτη ο πρωταγωνιστής ήταν ο Μπράιαν. (σ.σ. μόλις κατάλαβα τι συμβαίνει), έπεσα στα γόνατα και έκλαιγα . Δεν μπορούσα να κουνηθώ.", λέει η Therese.

Τον Ιούνιο ο Kozlowski, ομολόγησε ότι έριχνε δηλητήριο στον καφέ της γυναίκας του. Ο δικηγόρος του, Brian Legghio, δήλωσε ότι ο πελάτης του αισθάνεται "βαθιές τύψεις" και περνούσε ένα «άσχημο διαζύγιο» όταν διέπραξε το αδίκημα.

 Ο Εισαγγελέας του  Macomb County, Eric Smith, δήλωσε στο People, ότι η ποινή του Kozlowski, είναι "ένα χαστούκι στο πρόσωπο του θύματος και ένα χαστούκι στο δικαστικό σύστημα γενικότερα".

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ