Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Σιγκαπούρης ο Θοδωρής Κυριακού

 Διατελεί καθήκοντα Προξένου της Πολωνίας.

Νέο ρόλο αναλαμβάνει ο Θοδωρής Κυριακού, διαφορετικό από ότι τον έχει γνωρίσει ο κόσμος των media.

Ο Θοδωρής Μ. Κυριακού διορίστηκε ως Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Σιγκαπούρης στην Αθήνα και το Υπουργείο Εξωτερικών της Σιγκαπούρης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση:

Η ανακοίνωσή αναφέρει:

«Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης διόρισε τον κ. Θεόδωρο Μ. Κυριακού ως Επίτιμο Γενικό Πρόξενο της Σιγκαπούρης στην Αθήνα, με δικαιοδοσία σε όλη την Ελληνική Επικράτεια της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο Επίτιμος Πρόξενος θα υποστηρίξει το έργο του μη εγκατεστημένου Πρέσβη της Σιγκαπούρης στην Ελλάδα, κ. Koh Yong Guan. Ο εν λόγω διορισμός θα ενισχύσει περαιτέρω τους δεσμούς της Σιγκαπούρης με την Ελλάδα.

Ο κ. Κυριακού, 45 ετών, είναι ο πρόεδρος του K Group, του Ομίλου εταιρειών που ανήκει στην οικογένεια Κυριακού, η οποία περιλαμβάνει την παγκόσμια ναυτιλιακή εταιρεία Athenian Holdings και το διεθνή οργανισμό μέσων και ψυχαγωγίας, Antenna Group. Ο κ. Κυριακού είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας Raine Holdings, το οποίο διαχειρίζεται τις Raine Partners και Raine Venture Partners, τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια που επικεντρώνονται στην ψυχαγωγία, τα ψηφιακά μέσα και τον αθλητισμό, όπου ο Όμιλος Antenna είναι βασικός επενδυτής.

Ο κ. Κυριακού είναι επίσης μέλος του Board of Advisors του McDonough School of Business του Πανεπιστημίου του Georgetown, μέλος του Advisory Board του Κέντρου Διεθνών Επιχειρήσεων και Διοίκησης του Πανεπιστημίου του Cambridge και μέλος του Business Advisory Council του Διεθνούς Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MBA) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ως Επίτιμος Γενικός Πρόξενος, ο κ. Κυριακού θα εκτελεί μεταξύ άλλων καθήκοντα εκπροσώπησης και θα διευρύνει την προξενική βοήθεια προς τους πολίτες της Σιγκαπούρης.»

Να σημειωθεί, επίσης, ότι διατελεί καθήκοντα Προξένου της Πολωνίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ