Αναστέλλεται η έκδοση του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας "Έθνος"- Τι ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους

Τέλος στην καθημερινή κυκλοφορία της εφημερίδας "Έθνος"

Τίτλοι τέλους για την έκδοση  και κυκλοφορία του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας "Έθνος". Η διοίκηση ανακοίνωσε στους εργαζομένους ότι από τις 31 Ιουλίου αναστέλλεται  η καθημερινή κυκλοφορία της εφημερίδας. Αυτό σημαίνει ότι το "Έθνος" που θα κυκλοφορήσει αύριο Τρίτη, θα είναι το τελευταίο καθημερινό φύλλο.

Θα συνεχίσει να κυκλοφορεί μόνο η κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας το "Έθνος της Κυριακής", σύμφωνα με  όσα ανακοινώθηκαν στους εργαζόμενους.

Από τη διεύθυνση ανακοινώθηκε επίσης στους εργαζομένους ότι θα γίνει προσπάθεια να μην υπάρξουν πολλές αποχωρήσεις έπειτα από την αναστολή της έκδοσης του καθημερινού φύλλου. Επίσης, τους είπαν ότι όσοι αποχωρήσουν θα αποζημιωθούν γενναιόδωρα.

H ανακοίνωση του «Εθνους»

Είμαστε αναγκασμένοι να αναστείλουμε από τις 31  Ιουλίου 2019 την κυκλοφορία του καθημερινού ΕΘΝΟΥΣ. 

Παραμένει, όμως, κοντά σας το εβδομαδιαίο φύλλο μας, το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - πλούσιο σε ένθετα, περιοδικά και προσφορές, με ρεπορτάζ, άρθρα και αναλύσεις πρώτης γραμμής- καθώς και η ενημερωτική ιστοσελίδα μας ethnos.gr με όλες τις ειδήσεις, πάντοτε αξιόπιστα, έγκυρα και ταχύτατα.

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες μας που μας τίμησαν μέχρι σήμερα με την καθημερινή αγορά της εφημερίδας από το περίπτερο και τους καλούμε να μας ακολουθήσουν στο  κυριακάτικο και διαδικτυακό ταξίδι μας προς την ενημέρωση και τη γνώση

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ