Τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Δίδυμα ενός έτους πέθαναν μέσα στο αυτοκίνητο από τη ζέστη - Τα ξέχασε ο πατέρας τους για 8 ώρες (φώτο-βίντεο)

Ξέσπασε σε κλάματα στο δικαστήριο

Ένας πατέρας του οποίου τα δίδυμα παιδιά πέθαναν από τη ζέστη μέσα σε ένα καυτό αυτοκίνητο , επειδή τα ξέχασε εκεί για οκτώ ώρες, ξέσπασε σε κλάματα στο δικαστήριο. Ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι ενός έτους, ο Φοίνιξ και η Λούνα Ροντρίγκεζ είναι τα θύματα της τραγωδίας που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη.

Ο 39χρονος Χουάν Ροντρίγκεζ κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία και για εγκληματική αμέλεια που οδήγησε σε ανθρωποκτονία, κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 100.000 ευρώ.



 

Μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει τον Ροντρίγκεζ ξαπλωμένο στον καναπέ ενώ τα μικρότερα τότε μωρά του, κοιμούνται πάνω του.

Οι γείτονες μιλούν για ένα στοργικό πατέρα, που πρόσφατα έβαλε ένα μεγάλο φουσκωτό κάστρο στον κήπο για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια των διδύμων.

 



 

Ο Ροντρίγεζ που είναι βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ ξέχασε τα δύο μωρά μέσα στο αυτοκίνητο για οκτώ ώρες  μία μέρα που η θερμοκρασία στη Νέα Υόρκη άγγιζε τους 30 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε συντετριμμένος και δήλωσε αθώος για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. 

«Νόμισα ότι τα είχα αφήσει στον παιδικό σταθμό πριν να πάω στη δουλειά μου» φέρεται να ήταν οι πρώτες λέξεις που είπε στους αστυνομικούς. «Τα έχασα. Τα παιδιά μου είναι νεκρά! Τα σκότωσα. Σκότωσα τα μωρά μου» είπε κλαίγοντας ο Ροντρίγκεζ, μόλις είδε τα παιδιά νεκρά μέσα στο αυτοκίνητο, στην περιοχή Μπρονξ της Νέας Υόρκης και συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναφέρει η Mirror.

. Στο πλευρό του ήταν συνεχώς η σύζυγός του Μαρίσα, στην αγκαλιά της οποίας έπεσε συντετριμμένος κλαίγοντας με αναφιλητά. Μαζί της είχε και τον 4χρονο γιο τους. Ο δικηγόρος του, ο Joey Jackson, δήλωσε: "Αυτή είναι μια τραγωδία τρομακτικών αναλογιών".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ