Ο Μπόρις, η μεγαλειότητα της και το... αερόθερμο (φώτο)

Η συνάντηση του Μπόρις Τζόνσον με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και οι λεπτομέρειες που αξίζει να προσέξουμε 

Ο Μπόρις Τζόνσον εξελέγη αρχηγός των Συντηρητικών την Τρίτη και, άρα, πρωθυπουργός. Την Τετάρτη, ημέρα καύσωνα (και) στο Λονδίνο, προσήλθε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να πάρει την εντολή σχηματισμού νέας κυβέρνησης από τη  βασίλισσα.

Από εκεί προέκυψε, σε ελαφρές παραλλαγές, αυτό το φωτογραφικό σκηνικό. Για να δούμε όμως, τι σας κάνει εντύπωση στη συγκεκριμένη φωτογραφία; Το προφανές, και σε πρώτο πλάνο, είναι η «τσάντα εργασίας», την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ η  Ελισάβετ.

Γράφει η Κιική Τριανταφύλλη στο Protagon

Αγαπημένο της μοντέλο η χειροποίητη Royale black (patent) Traviata από το πιο φίνο μαύρο δέρμα του λονδρέζικου οίκου Launer, αλλά με πιο μεγάλο χερούλι, ειδική παραγγελία για τη μεγαλειότητά της, ώστε να τη διευκολύνει όταν χαιρετάει το κοινό.

Εχει πάνω από 200 Τραβιάτες στην γκαρνταρόμπα της η Ελισάβετ και τις χρησιμοποιεί για να στέλνει κρυφά μηνύματα, λένε.

Για παράδειγμα, αν την ακουμπήσει στο πάτωμα, σημαίνει ότι δεν απολαμβάνει τη συζήτηση με τον επισκέπτη της και στέλνει σήμα στην κυρία επί των τιμών να τη «σώσει» ενώ, αν τη βάλει πάνω στο τραπέζι, στέλνει το σήμα ότι το γεύμα (ή, το δείπνο, ανάλογα με την περίπτωση) πρέπει να έχει τελειώσει εντός πενταλέπτου

Όμως για κοιτάξτε καλύτερα στο βάθος της φωτογραφίας! Δεξιά, πλάι στο τζάκι υπάρχει ένας φορητός ανεμιστήρας-αερόθερμο Dyson AM09 Hot & Cool, λίαν ακριβός (κάπου 500 ευρώ κοστίζει στην Ελλάδα, αλλά στο Skroutz.gr θα τον βρεις 444 ευρώ), πλην όμως αθόρυβος και ισχυρός, από αξιοσέβαστη εταιρεία βρετανική, του εφευρέτη Τζέιμς Ντάισον, που έγινε διάσημος για τις ηλεκτρικές σκούπες του και τους στεγνωτήρες χεριών, δηλαδή τα αξίζει τα λεφτά του.

Φώτο: Protagon

Τι συμπέρασμα βγάζετε τώρα εσείς; Σίγουρα, ότι το παλάτι δεν έχει κεντρικό σύστημα κλιματισμού, ούτε σηκώνουν τα χαλιά καλοκαιριάτικα, έπρεπε, λοιπόν, επειγόντως να βρεθεί μια λύση με τους 38 βαθμούς (υπό βροχή) στο Λονδίνο.

Τι θα κάνατε, δηλαδή εσείς κάτω από αυτές τις συνθήκες; Θα αφήνατε τη γιαγιά να σκάσει; Γιατί μπορεί να μην άφησε την πολύτιμη τσάντα της να πέσει στο χαλί αλλά δεν είναι σίγουρο ότι ο επισκέπτης της δεν ανέβασε και άλλο τον δείκτη δυσφορίας στο βασιλικό σαλόνι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ