Beefbar on The Coast: Κοσμοπολίτικη κουλτούρα, υπέροχα πιάτα & signature cocktail στο ανακαινισμένο εστιατόριο της Μυκόνου

Αξέχαστη γευστική εμπειρία στο εστιατόριο

Tο εστιατόριο Beefbar on The Coast, συνεχίζει την επιτυχημένη λειτουργία του για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και έχοντας από φέτος στο τιμόνι του, τον Γιώργο Παπαγεωργίου δίνοντας νέα και εκλεκτική πνοή στον χώρο. Το μαγευτικό και πλήρως ανακαινισμένο εστιατόριο βρίσκεται σε προνομιακή παραθαλάσσια τοποθεσία στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη της Μυκόνου και σας επιφυλάσσει μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Ο Executive Chef Ντίνος Φωτεινάκης δημιούργησε για την φετινή σεζόν, πέρα από το ήδη εδραιωμένο μενού με τις αποκλειστικές κοπές βόειου κρέατος και τις σπάνιες πρώτες ύλες όπως το Ιαπωνικό ‘’Kobe’’ ,  ένα κοσμοπολίτικο μενού με έμφαση  στα εποχιακά ελληνικά προϊόντα, τα θαλασσινά και τα ψάρια. Δοκιμάστε τη σαλάτα με φασολάκια, ξινότυρο και ρόδι, την σαλάτα με κινόα, αβοκάντο και καβούρι καθώς και την παραδοσιακή Ελληνική σαλάτα.  Τα πολυαγαπημένα πιάτα με εξαιρετικής ποιότητας Kobe, WX Wagyu beef και Αυστραλιανό black Angus παραμένουν στο μενού του Βeefbar on the Coast  με νέες προσθήκες όπως ο εξαιρετικός αστακός με σως κονιάκ, το χταπόδι με καπνιστή μελιτζάνα και ψάρι ημέρας σε κρούστα αλατιού, ψητό ή sashimi ανάλογα με την προτίμησή σας.

Μην παραλείψετε να γευτείτε την ιδιαίτερη πίτσα ψημένη σε παραδοσιακό φούρνο, την σπιτική σπανακόπιτα  αλλά και τα καφεδάκια από Kobe. Δώστε στο μεσημεριανό σας γεύμα ή στο δείπνο σας τον τέλειο επίλογο απολαμβάνοντας το μοναδικό παγωτό από ανθόγαλο ή ένα από τα γλυκά ημέρας.

To μεσημέρι ή το βραδύ σας μπορεί να ξεκινήσει μ’ ένα signature cocktail από τον καινούριο κατάλογο του Beefbar on the Coast όπως το Falling in Love με βότκα βανίλια, θυμάρι, φράουλα, λικέρ πορτοκαλιού, σπιτικό σιρόπι βατόμουρου και φύλλα βασιλικού και το Diving into the Blue με ούζο, φρέσκο χυμό πεπόνι και yuzu, σιρόπι πιπερόριζα και κάρδαμο.

Το εστιατόριο  λειτουργεί από τις 11 00 το πρωί έως τις 12 00 τα μεσάνυχτα και αντανακλά μια κοσμοπολίτικη κουλτούρα σε μια πολυτελή αλλά ταυτόχρονα χαλαρωτική ατμόσφαιρα απόλυτα εναρμονισμένη με το περιβάλλον. Η μοναδική τοποθεσία του , η ήρεμη ατμόσφαιρα, η η lounge area, η υπέροχη θέα αλλά και η ποιοτική εξυπηρέτηση θα κάνουν  όσους το επισκεφθούν να το λατρέψουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε το 22890 77865 ή στο 6956600169

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ