Επιδεινώνεται η κατάσταση της Άνγκελα Μέρκελ: Με κλειστά μάτια σε επίσημη τελετή - Αδυνατούσε να παραμείνει ήρεμη (φώτο-βίντεο)

Εντείνονται οι ανησυχίες για την υγεία της

Η Άνγκελα Μέρκελ είναι πολύ κουρασμένη ή άρρωστη; Οι δημοσίες εμφανίσεις της ,προκαλούν μεγάλη συζήτηση και ανησυχίες για την υγεία της. Η Γερμανίδα Καγκελάριος,  που τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίστηκε τρεις φορές να τρέμει, δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια της ανοικτά χτες κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της εκλεκτής της, Ανεγκρέτ  Κραμπ Καρενμπάουερ.

Angela Merkel

Η Άνγκελα Μέρκελ μόλις γύρισε από σύντομες διακοπές και πρόκειται να ξανακάνει διακοπές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αναφέρει η Express  Εχθές όμως κατά τη διάρκεια της δημόσιας τελετής για την ορκωμοσία της Ανεγκρέτ  Κραμπ Καρενμπάουερ, ως υπουργού Άμυνας της Γερμανίας (στη θέση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν που ετέθη επικεφαλής της Κομισιόν) , δεν έδειχνε καλά.

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της τελετής, η καγκελάριος "συνελήφθη"  από τον φωτογρφικό φακό με τα μάτια κλειστά για μερικά δευτερόλεπτα. Άλλοτε, φυσούσε τη μύτη της, άλλοτε κοιτούσε το ρολόι ή το κινητό της, δίπλα στον υπουργό Οικονομικών Όλαφ Σολτς. 

Μάλιστα κάποιες φορές η έκφραση της έδειχνε έντονη δυσφορία. «Έκλεινε τα μάτια για δευτερόλεπτα, φαινόταν σαν να χανόταν», σχολιάζει το  δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild». 

Angela Merkel

Αν και πολλά διεθνή μέσα αποδίδουν την χθεσινή εικόνα της Άνγκελας Μέρκελ στη ζέστη, καθώς στη Γερμανία έχει καύσωνα, η ανησυχία για την υγεία της μεγαλώνει , καθώς το τελευταίο διάστημα  ο φακός την έπιασε τρεις φορές  να τρέμει δημοσίως και να μην μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό της.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε κατά την τελετή υποδοχής του νέου Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι ενώ το δεύτερο σε τελετή στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το τρίτο περιστατικό στο οποίο η Μέρκελ εθεάθη να τρέμει και να ψελλίζει κάτι από μέσα της ήταν κατά τη διάρκεια της υποδοχής του Φινλανδού πρωθυπουργού, Άντι Ρίνε.

Παρόλα αυτά η Γερμανίδα Καγκελάριος επιμένει ότι είναι καλά στην υγεία της και μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ