H Natalie Imbruglia ανακοινώνει ενθουσιασμένη ότι θα βγάλει νέο δίσκο και ότι... θα γίνει μανούλα στα 44 της με εξωσωματική (φώτο-βίντεο)

Η 44χρονη Αυστραλή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έκανε εξωσωματική με δωρητή σπέρματος για να γίνει μητέρα.

"Έχω κάποια νέα για εσάς... υπέγραψα συμβόλαιο για νέο δίσκο με την BMG, και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες... υπάρχει μία ακόμα ανακοίνωση... περιμένω το πρώτο μου παιδί το φθινόπωρο". Κάπως έτσι η Natalie Imbruglia, ανακοίνωσε σε Instagram και twitter την εγκυμοσύνη της.

Η 44χρονη Αυστραλή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έκανε εξωσωματική με δωρητή σπέρματος για να γίνει μητέρα.


Παράλληλα ανακοίνωσε ότι υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Sony BMG, μέσω της οποία θα κυκλοφορήσει τον επερχόμενο δίσκο της. Τελευταία κυκλοφορία της Αυστραλής τραγουδίστριας ήταν το άλμπουμ διασκευών «Male» το 2015.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανακοινώνω ότι έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο με την BMG! Τι απίστευτη ομάδα. Ήμουν απασχολημένη γράφοντας το τελευταίο ενάμιση χρόνο και ανυπομονώ να μοιραστώ αυτά τα νέα τραγούδια μαζί σας» δήλωσε η Imbruglia μέσω Twitter και Instagram.

"Και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες υπάρχει κι άλλη ανακοίνωση: (Όχι δεν κατάπια πεπόνι), περιμένω το πρώτο μου παιδί το φθινόπωρο.

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι είναι κάτι που το ήθελα πολύ και νιώθω ευλογημένη που το κατάφερα με τη βοήθεια της εξωσωματικής και ενός δωρητή σπέρματος. Δεν θα πω περισσότερα γι' αυτό το θέμα δημόσια. Είμαι ενθουσιασμένη με τη νέα περιπέτεια. Θα βγάλω νέο δίσκο και θα γίνω μαμά", συνέχισε.



 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ