Σε παροξυσμό ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ - Κατέστρεψε την έπαυλη που ζούσαν γιατί δεν του την άφησε κληρονομιά (φώτο-βίντεο)

Αρνείται να φύγει από το σπίτι που δεν του ανήκει

Ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, Fadi Fawaz, συνελλήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης σοβαρών φθορών στην αξίας 5 εκατομμυριών λιρών έπαυλη του τραγουδιστή στο Λονδίνο. Ο 46χρονος κομμωτής έμενε στο σπίτι του τραγουδιστή από τότε που αυτός πέθανε τα Χριστούγεννα του 2016.

Στη διαθήκη αναφέρεται ότι το αρχοντικό πλέον θα ανήκει στην αδερφή του Τζορτζ Μάικλ, ενώ το όνομα του Fawaz, δεν αναφέρεται πουθενά. Ο Fawaz, συνελλήφθη από την αστυνομία το βράδυ της Τρίτης και παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον κομμωτή Fadi Fawaz να στέκεται όρθιος στην σκεπή του κτιρίου, , ενώ φώναζε πως δε θέλει να φύγει από το σπίτι, όπου διέμενε με τον τραγουδιστή. Οι Αρχές τον συνέλαβαν και επιβιβάστηκαν μαζί του σε βανάκι της αστυνομίας που τον μετέφερε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα

Οι φωνές του Fawaz, ενώ κατέστρεφε το σπίτι πριν συλληφθεί μπορούσαν να ακουστούν παντού. Ένας περαστικός τον άκουσε να φωνάζει "Δεν πηγαίνω πουθενά, Μένω εδώ, θα μείνω εδώ", αναφέρει η Daily Mail

Όταν έφτασαν οι αρχές στο σημείο, ο Fadi Fawaz είχε προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο κτίριο, καθώς είχε σπάσει τζάμια και σωληνώσεις. 

«Εξαιτίας της ζημιάς εντός της έπαυλης κλήθηκε η Πυροσβεστική του Λονδίνου» ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας που επιβεβαίωσε πως είχε παρατηρηθεί διαρροή νερού. 

«Ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της εγκληματικής φθοράς. Τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα του Βόρειου Λονδίνου» συνέχιζε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Μετά το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ, ο Fawaz μένει στο σπίτι του στο Λονδίνο και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της οικογένειας, αρνείται να φύγει από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον τραγουδιστή.

«Αρνείται να φύγει παρά τις επιστολές και τις αιτήσεις εδώ και 18 μήνες» σημειώνει άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας του George Michael που συμπληρώνει πως ο 46χρονος έχει ταλαιπωρήσει πολύ τους συγγενείς του τραγουδιστή. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ