Η πρωτοπόρος των Start ups, Μαρία Βλάχου έχασε μόλις στα 38 την μάχη με τον όγκο στο κεφάλι – Δημιουργός του πρώτου Succes story με τα σαλιγκάρια

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Βλάχου, «σύμβολο» της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας...

Σήμερα χάσαμε μία καλή φίλη, έναν υπέροχο άνθρωπο, μία νέα κοπέλα που μόλις είχε ξεκινήσει τη δική της οικογένεια, ένα σύμβολο της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας και της Ελλάδας που επιμένει και αγωνίζεται.

Η Μαρία Βλάχου πίστεψε στη δημιουργικότητα και το ταλέντο που κρύβεται σε καθέναν και καθεμιά μας, ακόμη και μέσα στην παρατεταμένη κρίση, και στήριξε την Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή, άλλωστε και η ίδια υπήρξε ένα σπουδαίο ελληνικό success story.

Τον Ιανουάριο του 2017 η Μαρία Βλάχου διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι. Μετά από τρεις επεμβάσεις και χημειοθεραπείες ήρθε αντιμέτωπη με 3 νέους όγκους, που δεν είναι εφικτό να αφαιρεθούν με χειρουργική επέμβαση αλλά μόνο με μια μέθοδο Laser που ονομάζεται Gamma Knife.

Δείτ5ε επίσης: Topwomen οι αδελφές Μαρία & Πένυ Βλάχου που τα επιτυχημένα σαλιγκάρια τους Fereikos πετάνε στο εξωτερικό από την Κόρινθο

Αυτόν τον αγώνα δεν κατάφερε δυστυχώς να τον κερδίσει, αλλά για όλους και όλες εμάς στην Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων θα είναι πάντα πηγή έμπνευσης και αναφοράς.
Καλό σου ταξίδι Μαρία μας!

Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά και τους φίλους της.

Η Πένυ Βλάχου με τον δικό της τρόπο θέλησε να απχαιρετήσει την αγαπημένη της αδεερφή. Ανάρτησε μια φωτογραφία στο Facebook και έγραψε πως η Μαρία πλέον είναι μια πεταλούδα! 

 

 

 

 

Σχετικά με την EENE

Η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων δημιουργήθηκε από την κοινότητα των start-up επιχειρηματιών ώστε να προωθηθεί ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας στη χώρα μας το οποίο έχοντας χαρακτηριστικά καινοτομίας και ταχείας ανάπτυξης θα συνεισφέρει καθοριστικά στη μαζική δημιουργία νέων, ποιοτικών θέσεων εργασίας και στη συνολικότερη ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας.

Στοχεύει στην δέσμευση του διαθέσιμου ανθρωπίνου και οικονομικού κεφαλαίου για την ενίσχυση των πέντε κλάδων δραστηριότητας στους οποίους η γεωοικονομία και το συμβολικό κεφάλαιο της χώρας ευνοούν την ανάπτυξη καινοτόμων και ταχέως αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ