30 φώτο από το γάμο της χρονιάς στο Λίβανο: Ο γιος του διάσημου σχεδιαστή Elie Saab, η καλλονή νύφη, τα δύο νυφικά η δεξίωση

Γάμος βγαλμένος από τα παραμύθια

Ο "γάμος της χρονιάς" έγινε στο Λίβανο. Ο μεγαλύτερος γιος του διάσημου σχεδιαστή Elie Saab, ο Elie Saab Jr., παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Κριστίνα Μουράντ, την Παρασκεύη 19 Ιουλίου. Φυσικά τα νυφικά που φόρεσε η καλλονή νύφη που είναι γνωστή και με το χαϊδευτικό όνομα "Κίκα", ήταν φτιαγμένα από το διάσημο πεθερό της.

Ο λαμπερός γάμος έγινε στην εκκλησία  του Bkerki, η οποία βρίσκεται βορειοανατολικά της Βηρυτού, και τον παρακολούθησαν πάνω από 1.000 επισκέπτες. Η δεξίωση έγινε στο  πριβέ Club Faqra. Οι εορταστικές εκδηλώσεις πριν από το γάμο πραγματοποιήθηκαν στο Le Plateau de Bakish, κοντά στο Faqra Club, αναφέρει το the national.ae

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Λιβάνου: Ο πρωθυπούργος της χώρας Σαάντ Χαρίρι, ο διάσημος στο Λίβανο τραγουδιστής, Assi El Hallani, ο συνθέτης Μιτσέλ Φάντελ, ο εκδότης της αραβικής  Vogue , Manuel Arnaut, η σχεδιάστρια εσωρούχων Chantal Thomass και πολλά διάσημα μοντέλα όπως η Ντίτα φον Τιζ, Τόνι Γκαρν, Σάρα Σαμπάιο, η Alina Baikova, Καρολίνα Κούρκοβα, η Λίλι Ντόναλντσον.

Το μακιγιάζ της νύφης για τη μεγάλη μέρα επιμελήθηκε ο γνωστός μακιγιέρ των διασημοτήτων Bassam Fattouh, ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος στο γάμο.

Ο Elie Saab δεν ανέβασε  φωτογραφίες από τον γάμο στα Social Media, αλλά οι επίσημοι φωτογράφοι της εκδήλωσης, από την  ParAzar Productions, μοιράστηκαν πολλές εικόνες και βίντεο από τον "γάμο της χρονιάς", που κράτησε τρεις μέρες. Σε μία από αυτές φαίνεται ο Ellie Saab, με τη σύζυγο του Claudine

 

 

Η Claudine Saab επίσης φόρεσε δημιουργίες του συζύγου της για το γάμο. Για την τελετή φόρεσε, μία γαλάζια έξωμη τουαλέτα με χρυσή ζώνη. Ο αδερφός του γαμπρού Celio Saab, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με τη μητέρα του την ημέρα του γάμου.

 

Η Κριστίνα Μουράντ, για το γάμο φόρεσε τέσσερις δημιουργίες του πεθερού της Elie Saab. Για το πάρτι πριν από το γάμο φόρεσε ένα εκπληκτικό άσπρο φόρεμα με χρυσά σχέδια και χρυσή στέκα στο κεφάλι. Για την λαμπερή τελετή φόρεσε ένα ονειρεμένο νυφικό για το οποίο χρειάστηκαν πολλές ώρες δουλειάς. 

Για τη δεξίωση η νύφη φόρεσε ένα εξίσου εντυπωσιακό δεύτερο νυφικό . Και επειδή η γιορτή δεν τελείωσε εκεί , για το after πάρτι μετά τη δεξίωση φόρεσε ένα εκπληκτικό γαλάζιο φόρεμα , επίσης δημιουργία του πεθερού της.

Η Κριστίνα Μουράντ και ο Elie Saab Jr., γνωρίστηκαν μέσω του αδερφού του γαμπρού, Celio Saab, σε μια συγκέντρωση στο σπίτι του. Ο Elie Saab J.r, ζήτησε από την Χριστίνα Μουράντ να τον παντρευτεί στις 19 Ιουνίου 2018, αναφέρει η Vogue

"45 μάστοροι & 60 μαθητάδες" για τα παραμυθένια νυφικά

Ο Elie Saab, είναι ένας από τους πιο διάσημους ράφτες του κόσμου. Στην πελατεία του περιλαμβάνονται βασίλισσες όπως η Ράνια της Ιορδανίας που φόρεσε δική του δημιουργία για την ενθρόνιση της, πριγκίπισσες όπως η Κλαίρη του Λουξεμβούργου που φόρεσε νυφικό του Elie Saab, στο γάμο της, δούκισσες όπως η Στεφανία του Λανουά η σύζυγος του Γουλιέλμου,πρίγκιπα του Λουξεμβούργου, και πολλές διάσημες σταρ όπως η Beyoncé, η Sandra Bullock, η Priyanka Chopra Jonas, η Celine Dion, η Kendall Jenner, η Emilia Clarke


 

Η Κριστίνα Μουράντ λοιπόν δεν θα μπορούσε να αναζητήσει καλύτερο δημιουργό για τα νυφικά της. Ο διάσημος σχεδιαστής έφτιαξε δύο πραγματικά πριγκιπικά νυφικά για την σύζυγο του γιου του. 

Το αμάνικο νυφικό της Κριστίνα ήταν φτιαγμένο με 500.000 πούλιες και τούλι, και μια ουρά που έφτανε τα 4 μέτρα. Το νυφικό στο πάνω μέρος είχε ένα ντεκολτέ που κολάκευε το μπούστο της νύφης και ήταν κλειστό στο λαιμό με ένα περίτεχνο σχέδιο που περιείχε και κουμπιά. Η Κριστίνα Μουράντ έμοιαζε σαν πριγκίπισσα του παραμυθιού με το πέπλο και τη στέκα διακοσμημένα από περισσότερες από 50.000 ακόμη πούλιες. 

Ονειρικό ήταν και το δεύτερο  νυφικό που φόρεσε η Κριστίνα Μουράντ στη δεξίωση. Με στενό μπούστο και φουσκωτή φούστα, στολισμένο με 650.000 πούλιες και 150.000 κρύσταλλα Swarovski. Και το δεύτερο φόρεμα είχε επίσης πέπλο που ήταν κι αυτό διακοσμημένο με 100.000 πούλιες. 

Για τα δύο παραμυθένια νυφικά χρειάστηκε πολύς χρόνος και προσπάθεια  με τον Elie Saab και την ομάδα του να αφιερώνουν 450 ώρες στο κέντημα, 150 ώρες στον σχεδιασμό του όγκου, 80 ώρες στον σχεδιασμό του σχεδίου του κεντήματος και 200 ώρες για να ραφτεί καθένα από αυτά τα δύο ονειρικά νυφικά, αναφέρει η Vogue

Η νύφη δάκρυσε τη πρώτη φορά που φόρεσε το νυφικό της , που όπως δηλώνει η ίδια "ξεπέρασε τις προσδοκίες της". Όμως και ο ίδιος ο δημιουργός, ο πεθερός της, Elie Saab, όταν την είδε να το φοράει συγκινήθηκε πολύ και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW
 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ