Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξανά καθηγητής της Νομικής στο ΑΠΘ: Θα διδάξει συνταγματικό δίκαιο

Θα διδάξει φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ

 

Στα πανεπιστημιακά έδρανα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ με την ιδιότητα του καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου επιστρέφει από το νέο ακαδημαϊκό έτος ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την απόφασή του να μην συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου. 

Ο Βενιζέλος έκανε σχετική αίτηση στις 26 Ιουνίου στο ΑΠΘ η οποία και συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (23/7) συνεδρίασης της  Συγκλήτου η οποία και αποφάσισε την «άρση αναστολής των καθηκόντων του καθηγητή πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Νομικής, Ευάγγελου Βενιζέλου λόγω λήξης της θητείας του ως βουλευτή».

Ο κ. Βενιζέλος εκλέχθηκε στο ΑΠΘ το 1984 υφηγητής και στη συνέχεια καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, δημοσιεύοντας μεγάλο αριθμό μελετών, μονογραφιών, σχολίων σε δικαστικές αποφάσεις και διδακτικών συγγραμμάτων σύμφωνα με το Έθνος. 

Εδώ να σημειώσουμε πως οι φοιτητές είναι πολύ τυχεροί γιατί είτε συμφωνεί κανείς, είτε διαφωνεί με τις απόψεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, αναγνωρίζει ότι πρό9κειται για έναν σπουδαίο δάσκαλο, μορφωμένο και έμπειρο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ