Όταν ο George Clooney κρατάει αγκαζέ την εκθαμβωτική Amal & πάει σε ρομαντικό δείπνο στη Λίμνη του Κόμο (φώτο)

Λαμπεροί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Για διακοπές στο αγαπημένο του μέρος βρίσκεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγος του Αμάλ. Το ζευγάρι απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στο πολυτελές σπίτι του ηθοποιού στη Λίμνη του Κόμο.

Οι δυο τους στα πλαίσια της απόδρασης τους στην Ιταλία, απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο την Κυριακή, παρέα με τη μητέρα της Αμάλ, Baria και κάποιους φίλους, στο ξενοδοχείο Villa D'este.

Η 41χρονη δικηγόρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ήταν εκθαμβωτική με ένα καταπληκτικό σμαραγδί φόρεμα καθώς περπατούσε χέρι-χέρι με τον γοητευτικό σύζυγο της ο οποίος φορούσε ένα γκρι κουστούμι.

Το ζευγάρι χαλαρό και χαμογελαστό έκανε ένα μικρό διάλειμμα  από τη φροντίδα των αγαπημένων τους μωρών , των διδύμων Αλεξάντερ και Έλα που έγιναν 24 μηνών, αναφέρει η Daily Mail.

Το πράσινο, μίντι φόρεμα της Αμάλ τόνιζε την άψογη μέση της . Το συνδύασε με ψηλοτάκουνα χρυσά πέδιλα. Την εμφάνιση της πάντα καλοντυμένης δικηγόρου συμπλήρωσε ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, φόρεσε ένα κομψό γκρι κουστούμι , το οποίο συνδύασε με μαύρα παπούτσια και λευκό πουκάμισο. Ο γνωστός σταρ του Χόλιγουντ ήταν πολύ ευδιάθετος καθώς υποδεχόταν τους φίλους του ζευγαριού στο πασίγνωστο εστιατόριο.

Η Αμάλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, έδειχναν πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ ενώ η επίσκεψη τους στο εστιατόριο τράβηξε την προσοχή όλων.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ