Story: 25χρονος εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια - Τον βρήκαν νεκρό πίσω από ψυγεία του σούπερ μάρκετ που δούλευε

Ήταν εξαφανισμένος για 10 ολόκληρα χρόνια... 

Οι εργαζόμενοι ενός σουπερ μάρκετ στο Council Bluffs της Αϊόβα ανακάλυψαν τον Ιανουάριο ένα πτώμα πίσω από ψυγεία. 

Το πτώμα που εντοπίστηκε, ανήκει στον Larry Ely Murillo-Moncada, πρώην υπάλληλο που είχε αναφερθεί ότι αγνοείται από τις 28 Νοεμβρίου 2009. 

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν το DNA των γονιών του για να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα και τα ρούχα ταιριάζουν με την περιγραφή της ενδυμασίας του τη στιγμή που αναφέρθηκε ως αγνοούμενος, σύμφωνα με τον αστυνομικό σύμβουλο του Council Bluffs, Todd Weddum. 

Οι γονείς του Murillo-Moncada ανέφεραν ότι ο γιος τους έφυγε από το σπίτι  όταν αναστατώθηκε με κάτι. Είπαν στην αστυνομία ότι  εκείνη την εποχή φερόταν παράλογα, πιθανώς λόγω φαρμάκων που έπαιρνε. 

Η σορός βρέθηκε τον Ιανουάριο αλλά η εξέλιξη ανακοινώθηκε μόλις χθες, επισήμως, από την αστυνομία, μετά και την ταυτοποίηση της σορού που δεν έφερε τραύματα μάχης ή επίθεσης.   

Αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, η αστυνομία πιστεύει πως ο νέος άνδρας εγκλωβίστηκε όπως τονίζει το CNN.COM στο σημείο και βρήκε τραγικό θάνατο, χωρίς κανένας να το αντιληφθεί. 

Η σορός παρέμεινε εκεί όλα αυτά τα χρόνια και μέχρι το 2016 που το κατάστημα έκλεισε, πελάτες και εργαζόμενοι περνούσαν μπροστά από το σημείο, ενώ η οικογένειά τους εξακολουθούσε να τον ψάχνει. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ