Έγκλημα σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Κρήτης: Βασική ύποπτος για το θάνατο 53χρονου Γάλλου η σύντροφος του - "Αυτοτραυματίστηκε" λέει

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και οι δυο έπιναν πολύ, αλκοόλ ενώ με δεδομένο ότι στο δωμάτιο τους βρέθηκαν και παραισθησιογόνα χάπια, είναι ανοιχτό και σοβαρό το ενδεχόμενο να έκαναν νωρίτερα χρήση

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Τσούτσουρου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, καθώς ένας Γάλλος τουρίστας, ηλικίας 53 ετών, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έκανε τις διακοπές του με τη σύντροφο του, επίσης Γαλλικής υπηκοότητας.

Στις 3 τα ξημερώματα έγινε αντιληπτό από τους ιδιοκτήτες της ξενοδοχειακής μονάδας, ότι ο άνδρας βρισκόταν νεκρός στο δωμάτιο του έχοντας δεχθεί θανατηφόρα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο 53χρονο ο οποίος είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή, αναφέρει το Creta Post

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αρχές έχουν προχωρήσει ήδη στη σύλληψη της συντρόφου του θύματος, η οποία και ανακρίνεται καθώς ήταν το μοναδικό πρόσωπο που βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τον άτυχο 53χρονο.

Στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο 53χρονος τουρίστας βρίσκονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ καθώς και ιατροδικαστής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

"Το έκανε μόνος του"

H 44χρονη γυναίκα από την Γαλλία, κατηγορούμενη για το άγριο έγκλημα με ψαλίδι,  που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αύριο Τετάρτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Νεκρός είναι ένας άντρας 53 ετών από την Γαλλία, με τον οποίο η γυναίκα είναι ξαδέρφη, ωστόσο οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το σενάριο οι δυο τους να διατηρούσαν και ερωτική σχέση.

Η 44χρονη επιμένει - σύμφωνα με πληροφορίες - ότι ο 56χρονος το έκανε μόνος του γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα ωστόσο για την Ασφάλεια Ηρακλείου είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για έγκλημα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή τον σκότωσε.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και οι δυο έπιναν πολύ, αλκοόλ ενώ με δεδομένο ότι στο δωμάτιο τους βρέθηκαν και παραισθησιογόνα χάπια, είναι ανοιχτό και σοβαρό το ενδεχόμενο να έκαναν νωρίτερα χρήση, αναφέρει το Creta Live

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και ιατροδικαστική εξέταση για τυχόν εκδορές και αμυχές που μπορεί να φέρει. Επίσης, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχαν έρθει για διακοπές στην Κρήτη στις 20 Ιουλίου και θα αναχωρούσαν στις 27.

Ο 53χρονος Γάλλος, φέρει πολλά τραύματα στον θώρακα από το αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα από ψαλίδι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ