"Ποιον επηρεάζεις μωρή , ψώνιο" - είπε ο Κωστόπουλος & ήρθε η οργισμένη αντίδραση της Όλγας Φαρμάκη (βίντεο)

Μήλον της έριδος οι influencers 

 Πριν από μερικές μέρες η Όλγα Φαρμάκη και η αδερφή της Γωγώ παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό "People" ,μέρος της οποίας παρουσίασε στην εκπομπή του ο Πέτρος Κωστόπουλος. Το απόσπασμα προκάλεσε την "οργή" του Πέτρου Κωστόπουλου κατά των influencers .

O Πέτρος Κωστόπουλος στον αέρα της εκπομπής, διατύπωσε την άποψη, ότι δεν είναι δυνατόν νεαρά κορίτσια που δεν έχουν σχέση με τη μόδα και το σχέδιο να  εξαργυρώνουν την  όποια αναγνωρισιμότητα έχουν και να δηλώνουν influencers, προτείνοντας διάσημα brand ρούχων.

«Influencer σημαίνει ο άνθρωπος που επηρεάζει την κοινή γνώμη και βλέπω μικρά κοριτσάκια να γράφουν influencer. Ποιον επηρεάζεις μωρή; Είναι ντροπή που το γράφουν! Εγώ εάν το έγραφα θα έτρωγα γιαούρτια! Είσαι ψώνιο όταν το γράφεις αυτό», είπε στη συνέχεια, ο Πέτρος Κωστόπουλος, προκαλώντας την αντίδραση της Ολγας Φαρμάκη.

Λίγες ώρες αργότερα, η Όλγα Φαρμάκη θέλησε να απαντήσει στον Πέτρο Κωστόπουλο με ένα μακροσκελές κείμενο στα Instagram Stories της, το οποίο ωστόσο «κατέβασε» μετά από λίγη ώρα. Από τα «πυρά» της σχεδιάστριας μόδας δεν ξέφυγε ούτε η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα της Όλγας, γνωρίζει ποιο είναι το επάγγελμα της αλλά και τις σπουδές της στο σχέδιο.



i

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ