Η Ελεάνα Τρυφίδου έχασε 33 κιλά & ενθουσιασμένη δικαίως μας δείχνει το πριν & το μετά (φώτο)

Κέρδισε τη δύσκολη μάχη

Στη δύσκολη μάχη με τα περιτά κιλά η Ελεάνα Τρυφίδου βγήκε νικητής. Η γνωστή δημοσιογράφος έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη.  Έφτασε με επιτυχία το στόχο της και κατάφερε να χάσει 33 ολόκληρα κιλά.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ολα ειναι δρόμος! μικρός,μεγάλος με λακούβες,στενός,ανηφορικός,χωματόδρομος, διπλής κατεύθυνσης, παράκαμψη αλλα και Εθνική Οδός...Διαλέγεις #photooftheday #instagood #road #summer #smile #ginger #friends #happy #instadaily total look @princess_kallithea_neasmirni @sissyili I ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleanna Trifidou A (@trifidoni) στις

Η στενή συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά με πολυετή παρουσία στο ρεπορτάζ του life style έχει χάσει πολλά κιλά τα τελευταία δύο χρόνια με τη βοήθεια γνωστού διατροφολόγου. Η δημοσιογράφος ανέβασε στο Instagram κολάζ φωτογραφιών στο οποίο φαίνεται το "πριν" και το "μετά" και η μεγάλη αλλαγή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21/7/2017-21/7/2019. Δυο χρονια και 33 κιλά. Ένας καθημερινός αγώνας, ένας μαραθώνιος, μια σκληρή μάχη με τον ίδιο σου τον εαυτό που πολλές φορες μετατρέπεται στον ισχυρότερο αντίπαλο, στον χειρότερο εχθρό. Για κάποιους δεν σημαίνει τιποτα για μενα ειναι το προσωπικό μου επίτευγμα η μεγαλυτερη νίκη. Πριν απο δυο χρονια δεν μπορούσα σχεδον να περπατησω, δεν με κρατούσαν τα γόνατα μου, σημερα σχεδον κάθε μερα περπατάω 10 χλμ. Αυτο ειναι μια καλύτερη ζωή. Και ολοι αξίζουμε μια νεα αρχη και μια καλύτερη ζωή. Διπλα μου πάντα αυστηρός αλλα και γλυκός ο διατροφολογος μου Κωνσταντίνος Ξένος @xenos_diet δεν μου επέτρεψε ποτε να κανω πισω και βεβαια πανω απ ολους και ολα ο Τάσος που δυο χρονια τρώει μαζι μου ακριβως τα ίδια πραγματα κι εχει κι αυτος μια φορά την εβδομαδα "ελευθερο" χωρις βεβαια να το χρειάζεται...Και ναι νιώθω πλέον υγιής και δυνατή... νικήτρια μιας καλύτερης ζωής #photooftheday #me #happy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleanna Trifidou A (@trifidoni) στις

«21/7/2017-21/7/2019. Δυο χρόνια και 33 κιλά. Ένας καθημερινός αγώνας, ένας μαραθώνιος, μια σκληρή μάχη με τον ίδιο σου τον εαυτό που πολλές φορές μετατρέπεται στον ισχυρότερο αντίπαλο, στον χειρότερο εχθρό. Για κάποιους δεν σημαίνει τίποτα για μένα είναι το προσωπικό μου επίτευγμα, η μεγαλύτερη νίκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και επισήμως απο σημερα ... διακοπες. Καλο Καλοκαίρι #photooftheday #instagood #sunny #summer #vacation #happy #ginger #smile #sea #me #instadaily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleanna Trifidou A (@trifidoni) στις

μου, σήμερα σχεδόν κάθε μέρα περπατάω 10 χλμ. Αυτό είναι μια καλύτερη ζωή. Και όλοι αξίζουμε μια νέα αρχή και μια καλύτερη ζωή. Διπλά μου πάντα αυστηρός αλλά και γλυκός, ο διατροφολόγος μου Κωνσταντίνος Ξένος δεν μου επέτρεψε ποτέ να κάνω πίσω και βέβαια πάνω απ όλους και όλα ο Τάσος που δυο χρόνια τρώει μαζί μου ακριβώς τα ίδια πράγματα κι έχει κι αυτός μια φορά την εβδομάδα «ελεύθερο» χωρίς βέβαια να το χρειάζεται…Και ναι νιώθω πλέον υγιής και δυνατή… νικήτρια μιας καλύτερης ζωής», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ