Φρίκη στην Αυστραλία: Αποκεφάλισε τη μητέρα της & πέταξε το κεφάλι της στην αυλή ενός γείτονα - Είχε εμμονή με τα θρίλερ (φώτο)

Σόκαρε και τους αστυνομικούς το άγριο έγκλημα

Σοκ στην κοινή γνώμη της Αυστραλίας έχει προκαλέσει το έγκλημα που διέπραξε η Jessica Camilleri, Η 25χρονη δήλωσε ότι  σειρές ταινιών θρίλερ όπως το "Jeepers Creepers", είναι "οι πιο αγαπημένες της ταινίες στον κόσμο".

Η Καμιλέρι, κατηγορείται ότι αποκεφάλισε την 57χρονη μητέρα της στην κουζίνα του σπιτιού τους στο Σίδνεϊ και στη συνέχεια πέταξε το κεφάλι της στην αυλή ενός γείτονα.

Το άγριο φονικό έγινε μπροστά στα μάτια ενός τετράχρονου παιδιού καθώς η μητέρα της Καμιλέρι, Ρίτα, τη στιγμή της επίθεσης έκανε babysitting στο αγοράκι της άλλης κόρης της.

 

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και αντίκρισαν την τρομαχτική σκηνή η Τζέσικα στεκόταν ήρεμα στο δρόμο, καλυμμένη με αίμα.

Οι αξιωματικοί τύλιξαν τα χέρια της με πλαστικό για να διατηρήσουν τα αποδεικτικά στοιχεία του εγκλήματος.

Μια φίλη της η Cathleen Day, δήλωσε στην Daily Mail Australia ότι η  Τζέσικα υπέφερε από «σημαντικές ψυχικές και διανοητικές διαταραχές », αλλά η μητέρα της Ρίτα πάντα την υποστήριζε.

Η εμμονή της  με τις τανίες τρόμου ήταν έντονη και εμφανής πριν από το θάνατο της μητέρας της, αναφέρει η The Sun.

Λατρεία για τα θρίλερ

Σε μια δημοσίευση στο Facebook,  sτις 18 Ιουλίου, λίγο πριν το φόνο της μητέρας της, η Jessica ανέβασε μια φωτογραφία  από τη σειρά ταινιών τρόμου, Jeepers Creepers - με έναν δαίμονα που τρώει σάρκες και καταβροχθίζει  ανθρώπους για να   αντικαταστήσει τα γερασμένα ή κατεστραμμένα μέρη του σώματος του.

"Ενδιαφέρουσα ιστορία", έγραψε η Τζέσικα στη λεζάντα της ανάρτησης, λιγο πριν τις 3 τα ξημερώματα με τη μητέρα της να σχολιάζει "ναι πραγματικά ενδιαφέρον".

Νωρίτερα εκείνη την ημέρα, η Τζέσικα άλλαξε την εικόνα προφίλ της στο Facebook  με μια γκρίζα φιλτραρισμένη φωτογραφία , αφού προηγουμένως είχε καταδικαστεί στο τοπικό δικαστήριο της Parramatta για ένα άλλο θέμα.

Η μητέρα της έβαλε "καρδούλα" στη νέα φωτογραφία της Τζέσικα και εκείνη απάντησε με μια εικόνα μιας γυναίκας που στέλνει ένα φιλί.

Η τρομακτική επίθεση

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι αξιωματικοί έφτασαν στο σπίτι της Τζέσικα και της μητέρας της στις 11.40 π.μ. το βράδυ του Σαββάτου μετά από κλήση που δέχθηκαν για άγριο καυγά μεταξύ δύο γυναικών.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο  σώμα της Ρίτας μέσα στο σπίτι και η κόρη της συνελήφθη στην αυλή του σπιτιού του γείτονα και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της St. Mary.

Aναστατωμένος o διοικητής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής  δήλωσε: "Ενώ η αστυνομία εκπαιδεύεται  για να ανταποκρίνεται σε κάθε είδους καταστάσεις, έχουμε σοκαριστεί και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή ήταν μια πολύ τρομακτική επίθεση".

Ο ίδιος δήλωσε ότι οι ντεντέκτιβ της αστυνομίας εργάζονται εντατικά τώρα για να διαλευκάνουν όλα τα σημεία αυτής της τρομακτικής εγκληματικής ενέργειας.  Ο Det Mc Fadden δήλωσε ότι η οικογένεια έχει απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία αλλά ο φόνος του Σαββάτου το βράδυ ήταν "μη προβλέψιμος".

Όπως είπε ο ίδιος  η Ρίτα είχε υποστεί σοβαρά τραύματα σε όλα τα σημεία του σώματος της και ότι για το έγκλημα χρησιμοποιήθηκαν πολλά μαχαίρια. Μέχρι στιγμής κανείς δεν είναι σε θέση να πει , τι είδους μαχαίρια ήταν αυτά. Ο Mc Fadden δήλωσε ακόμα ότι παρών στη σκηνή του εγκλήματος ήταν ένα τετράχρονο αγόρι το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Westmead Child με ένα μικρό τραυματισμό στο κεφάλι και τώρα το φροντίζει η οικογένειά του.

Επίσης ο διοικητής δήλωσε ότι η Τζέσικα χρησιμοποίησε πολλά μαχαίρια για να σκοτώσει τη μητέρα της και να της κόψει το κεφάλι το οποίο στη συνέχεια πέταξε στην αυλή του γείτονα.

Ο άγιρος καυγάς

Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι η Τζέσικα σκότωσε τη μητέρα της στην κουζίνα του σπιτιού τους και στη συνέχεια βγήκε στο δρόμο κρατώντας το κεφάλι της. Οι γείτονες πήγαιναν στο σπίτι της Ρίτας για να βοηθήσουν επειδή άκουσαν έναν άγρικο καυγά , αλλά πριν φτάσουν είδαν το κεφάλι της άτυχης γυναίκας πεταμένο στην αυλή ενός από τα γειτονικά σπίτια.

Ένας γείτονας δήλωσε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ότι άκουσε κάποιον να φωνάζει "Βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια", πριν ακούσει κάποιον να χτυπά την πόρτα του. Ήταν η Τζέσικα που του ζήτησε να καλέσει την αστυνομία και ένα ασθενοφόρο γιατί είχε έναν καυγά με τη μητέρα της.

Ο ίδιος περιέγραψε τη Ρίτα ως αξιαγάπητη κυρία . "Λυπάμαι γι' αυτή επειδή ήταν τόσο καλή", είπε.

Η εμφάνιση στο δικαστήριο

Όταν η Τζέσικα εμφανίστηκε στο Parramatta Bail Court χθες, αφού της απαγγέλθηκαν κατηγορίες  για τη δολοφονία της μητέρας της, ο δικηγόρος της είπε ότι έχει σημαντικά ζητήματα υγείας.

Η Τζέσικα είπε ότι δεν μπορούσε να κουνήσει τα δάχτυλά της μετά το περιστατικό και πως το αίμα δεν έφευγε με τίποτα από πάνω της. Οπως ισχυρίστηκε η ίδια, πάσχει από διπολική διαταραχή, στρες και άλλα προβλήματα ψυχιατρικής φύσης και ζήτησε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ο δικαστής Michael Price ζήτησε να αξιολογηθεί η κατάσταση της Τζέσικα σε ψυχιατρική κλινική όπου θα εξετασθεί πριν από την επόμενη εμφάνιση της στο δικαστήριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ