Εντυπωσιακό βίντεο: Δείτε τον "άντρα Spiderman" να κατεβαίνει 19 ορόφους όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο κτήριο

Ακριβής στις κινήσεις του κατάφερε να φτάσει στο έδαφος χωρίς να τραυματιστεί

Ένας "άντρας φαινόμενο" κατέβηκε με εντυπωσιακό τρόπο τους 19 ορόφους  ενός κτηρίου στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά για να γλυτώσει. Από τη φωτιά τραυματίστηκαν ελαφρά, τέσσερις κάτοικοι και τρεις αστυνομικοί. 

Η πυρκαγιά στον ουρανοξύστη   Holden Tower  στη Φιλαδέλφεια  ξεκίνησε  από ένα σκουπιδοτενεκέ για τις 9:30 μ.μ. την Πέμπτη. Οι φλόγες απλώθηκαν παντού , σκορπώντας πυκνό καπνό σε όλους τους ορόφους  του ψηλού κτηρίου.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έφτασε στο σημείο περίπου στις 9:30 μ.μ. και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 10:56 μ.μ. αφού πρώτα οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη με τις φλόγες. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Guardian, όλοι οι κάτοικοι του ουρανοξύστη κατάφεραν να διαφύγουν ασφαλείς από το κτήριο, ενώ η τοπική υπηρεσία μεταφορών διέθεσε πολλά λεωφορεία για να μεταφερθούν σε ασφαλές μέρος.

Ο άνθρωπος που κατέβηκε σαν τον Spiderman τους 19 ορόφους του ουρανοξύστη, διατήρησε την ψυχραιμία του, βγήκε από το  κτήριο και  άρχισε να κατεβαίνει χρησιμοποιώντας τα μπαλκόνια και τα κιγκλιδώματα για στηρίγματα

Ο άντρας  , του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, πανικοβλήθηκε αρχικά  από τη φωτιά  αλλά τελικά  ήταν πολύ προσεκτικός και ακριβής στις κινήσεις του κατά την καταρρίχηση και  κατάφερε να φτάσει στο έδαφος χωρίς τον παρανικρό τραυματισμό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ