Sharon Stone: Το Χόλιγουντ με πέταξε μετά το εγκεφαλικό, στα 43 μου (φωτό)

Έτσι ξέχασαν και τη Lady Di μετά το θάνατό της, αναφέρει με πικρία.

Η δημοφιλής θοποιός λέει ότι χρειάστηκαν επτά χρόνια για να ανακάμψει από το εγκεφαλικό που τη χτύπησε για πρώτη φορά το 2001, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ηθοποιός λέει ότι αντιμετωπίστηκε με «βάναυση κακία» από το Χόλιγουντ.

Η Sharon Stone κατηγόρησε το Χόλιγουντ για "άγρια κακομεταχείριση" στη θεραπεία της, καθώς προσπάθησε να ανακάμψει από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο το 2001.

 

Η Stone έκανε τις δηλώσεις  αυτές στο περιοδικό Variety σε μια εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση της πρωτοβουλίας για την υγεία των γυναικών που έχουν υποστεί εγκεφαλικό στο Λος Άντζελες, αφού εξήγησε ότι υπέστη  μια εγκεφαλική αιμορραγία εννέα ημερών».

Στο πλαίσιο εκδήλωσης της πρωτοβουλίας Women’s Brain Health Initiative στο Λος Άντζελες, η Σάρον Στόουν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Χόλιγουντ, κατηγορώντας τους ανθρώπους της βιομηχανίας για «βάναυση κακία». 

«Αντιμετωπίστηκα με βαναυσότητα και κακία. Από άλλες γυναίκες στον επαγγελματικό μου χώρο μέχρι τη δικαστή η οποία διαχειρίστηκε την υπόθεση κηδεμονίας του παιδιού μου. Δε νομίζω ότι είναι αντιληπτό πόσο επικίνδυνο είναι ένα εγκεφαλικό για τις γυναίκες και πόσο χρόνο χρειάζεται για να ανακάμψει κανείς. Προσωπικά μου πήρε επτά χρόνια» είπε ο Στόουν.

Την περίοδο της ασθένειας της, η ηθοποιός βρισκόταν στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου από τον δεύτερο σύζυγο της, δημοσιογράφο Φιλ Μπρονστάιν, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να κρατήσει «ζωντανή» την καριέρα της στο σινεμά. 

Έβαλε δεύτερη υποθήκη στο σπίτι της προκειμένου να καλύψει τα έξοδα εκείνης της περιόδου και έχασε τα πάντα -και όσον αφορά το σινεμά. 

Δυστυχώς ακόμη και οι celebrities αντιμετωπίζονται με ρατσισμό και αποκλεισμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ