Άντα Λεούση: Έρχονται μεγάλα πάθη, έρωτες και επανασυνδέσεις! Ανήκεις στους τυχερούς;

Hμερήσιες προβλέψεις....

Η Σελήνη είναι στο ζώδιο της Παρθένου και από το ξεκίνημα της ημέρας το ημερήσιο πρόγραμμα όλων των ζωδίων είναι φορτωμένο! Η εργασία, οι καθημερινές υποχρεώσεις, η φυσική κατάσταση και όλα τα ζητήματα ρουτίνας, θα κάνουν την ημέρα αυτή να είναι γεμάτη υποχρεώσεις! 

ΚΡΙΟΣ: Μετρήστε τις δυνάμεις σας βλέποντας και αναγνωρίζοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι. Πρέπει με κάθε τρόπο να εκφράσετε και να εκπληρώσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η συνεχής αλλαγή κατεύθυνσης δε σας βοηθάει να φτάσετε στον προορισμό σας. Καταλάβετε τι σας κάνει καλό και τι σας βγάζει εκτός εαυτού, για να ξέρετε τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε βοηθάτε τον εαυτό σας με το να του στερείτε την προσωπική σας ελευθερία. Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σας άβουλα πιόνια στα χέρια των άλλων και πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι καλές ημέρες δε θα λείψουν και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε για να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η απομόνωση αυτή τη φορά δε θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

ΛΕΩΝ: Ενισχύετε η αντίληψη και η διορατικότητά σας. Φύγετε από πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις που δε σας ταιριάζουν, σας ακινητοποιούν ή σας βλάπτουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα εξωτερικά γεγονότα θα σας επηρεάζουν και θα σας υποχρεώνουν να δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Είναι απόλυτα λογικό ότι θα νιώθετε πιεσμένοι και τα διλήμματα σας ολοένα και θα πληθαίνουν.

ΖΥΓΟΣ: Μην ψάξετε να βρείτε λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν, γιατί είναι προτιμότερο να αφήσετε το χρόνο να αποκαλύψει την αλήθεια χωρίς να υπάρχει η δική σας παρέμβαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να βρείτε τρόπο να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας. Όσοι από εσάς έχετε αδικηθεί στον εργασιακό σας χώρο θα πάρετε το αίμα σας πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σημειωθούν καινούριες επαγγελματικές εξελίξεις που θα σας ευχαριστήσουν και θα υπάρχουν όλες οι προοπτικές για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το καλύτερο στη δική σας περίπτωση θα είναι να αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν για να πάρετε τα μηνύματα που θέλουν να σας δώσουν και στη συνέχεια να τα επεξεργαστείτε με το δικό σας τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυξάνεται ο συναισθηματισμός σας και θα σας κάνει να νιώθετε διχασμένοι σε αυτά που νιώθετε και σε αυτά που νομίζετε ότι νιώθετε.

ΙΧΘΥΣ: Τα διλήμματα που έχετε θα αρχίσουν να υποχωρούν και θα είστε έτοιμοι να προβείτε σε ουσιαστικές συζητήσεις, διατηρώντας τα όρια και αποφεύγοντας παρανοήσεις στα λεγόμενά σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ