Πόπη Τσαπανίδου: Αποφάσισα να εγκαταλείψω την τηλεόραση γιατί... - Πώς ο σύντροφος της τη στηρίζει στη νέα φάση ζωής

Χαράζει μια εντελώς νέα πορεία στην καριέρα της

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου, αποφάσισε να εγκαταλείψει οριστικά τη δημοσιογραφία και να ασχοληθεί με κάτι εντελώς διαφορετικό. 

«Διαπίστωσα ότι δεν έβρισκα ευχαρίστηση σε αυτό που έκανα για πολλά χρόνια. Δεν είχα κανένα όνειρο στην υπάρχουσα δουλειά και αποφάσισα να την αλλάξω. Αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω στη ζωή μου, τι θα ήθελα να παράγω σαν έργο. Αποφάσισα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό που παγκοσμίως λέγεται wellness. Με την ευζωία, τον τρόπο που μαθαίνεις να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου με θετική σκέψη», δήλωσε.

Η Πόπη Τσαπανίδου αν και μιλά σπανίως δημόσια για την προσωπική της ζωή στην συνέντευξη που έδωσε στο Real Life, αναφέρθηκε στον χρηματιστή Νίκο Ιατρού, ο οποίος είναι τα τελευταία έξι χρόνια ο σύντροφος της. Ο Νίκος Ιατρού φαίνεται ότι είναι πρόθυμος για άλλη μια φορά να σταθεί δίπλα της σε αυτή την απόφαση.

«Εμένα μου αρέσει να μιλώ για αξίες στη ζωή. Είμαι παραδοσιακή και πιστεύω βαθιά στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν οι δύο πλευρές για να στηρίξουν μια σχέση, είτε αυτή είναι επαγγελματική, είτε φιλική, είτε προσωπική. Πιστεύω βαθιά στο "για πάντα". Δεν είμαι του "φεύγω εύκολα", του "διαλύω". Έτσι, νομίζω ότι πρέπει να το βλέπει ο κόσμος γιατί οι άνθρωποι τα παρατούν εύκολα», είπε η Πόπη Τσαπανίδου μιλώντας για τη σχέση της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ