Αποκαλύψεις σοκ για την δολοφονία της βιολόγου - Έτσι σκότωσε την Suzanne Eaton o 27χρονος αγρότης (φωτό & βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της άτυχης βιολόγου

Τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε την 60χρονη Αμερικανίδα, Suzanne Eaton ο 27χρονος αγρότης περιγράφει η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Οι επίσημες ανακοινώσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη με τις αστυνομικές αρχές να εξηγούν το πώς έφτασαν στα ίχνη του κατ’ ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέρεια.

 Στη μέση του δρόμου λίγα μόλις μέτρα από τις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης δολοφονήθηκε η 60χρονη Αμερικανίδα, Suzanne Eaton από τον 27χρονο αγρότη, πατέρα δύο παιδιών στα Χανιά.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο 27χρονος – γιος ιερέα – εντόπισε την 60χρονη βιολόγο την ώρα που εκείνη έκανε τζόκινγκ.

Χωρίς ακόμα να έχουν αποσαφηνιστεί τα κίνητρά του, φαίνεται πως την χτύπησε με το αυτοκίνητό του και νομίζοντας πως ήταν νεκρή την έβαλε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Η Suzanne Eaton,όμως φαίνεται πως ήταν ζωντανή και άρχισε να φωνάζει και να χτυπά με αποτέλεσμα ο 27χρονος να την χτυπήσει με μαχαίρι για να ολοκληρώσει το έργο του.

 

 

Όταν και αυτό δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελε ο νεαρός αγρότης τότε της έκλεισε το στόμα και την μύτη και την έπνιξε.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος της διακεκριμένης επιστήμονα, αγρότης στο επάγγελμα, επεδείκνυε ιδιαίτερη ροπή στην εξερεύνηση της φύσης και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost πριν από τρία περίπου χρόνια είχε εξερευνήσει τη σπηλιά και μάλιστα είχε καταγράψει την προσπάθειά του αυτή σε video που ανάρτησε στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube.

Το ανατριχιαστικό είναι πως ο 27χρονος είχε προσωπικό λογαριασμό στο youtube και ανέβαζε βίντεο, ανάμεσα στα οποία ήταν και ξεναγήσεις σε σπήλαια.

Είχε ανεβάσει και βίντεο από τη σπηλιά στην οποία πέταξε την άτυχη Αμερικανίδα.

Φέρεται να είναι φυσιολάτρης και πριν από 2,5 περίπου χρόνια είχε εξερευνήσει τη σπηλιά στο Μάλεμε όπου πριν λίγες ημέρες πέταξε το πτώμα της αμερικανίδας βιολόγου που δολοφόνησε. Το εν λόγω βίντεο το είχε ανεβάσει στο κανάλι που διατηρούσε στο youtube.

Το προφίλ του δράστη

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος να σημειωθεί είναι οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, διατηρούσε περιουσία στη θέση Ξαμουδοχώρι του Δήμου Πλατανιά, όπου βρίσκεται και το γερμανικό δαιδαλώδες καταφύγιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στο εσωτερικό του οποίου, βρέθηκε το σώμα της άτυχης επιστήμονα σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το cretalive, η ομολογία του ωστόσο δεν φαίνεται να κλείνει γι’ αυτούς την υπόθεση, καθώς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «κάτι κρύβει… δεν λέει όλη την αλήθεια». Για το λόγο αυτό και συνεχίζουν την εξέτασή του, σε στενή επικοινωνία με τους ιατροδικαστές. Στόχος να δεθεί όσο περισσότερο γίνεται η υπόθεση και τα αποδεικτικά στοιχεία να είναι ατράνταχτα.

Ο 27χρονος φέρεται να έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, παρά τις λεπτομέρειες που έδωσε όλες αυτές τις ώρες για το πώς έφτασε να σφίξει τα χέρια του γύρω από το λαιμό της βιολόγου.Επιμένει ότι «την είδε κι ήθελε να της κάνει κακό», ωστόσο – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – τα κενά ακόμα είναι πολλά! Σε κάθε περίπτωση, πληροφορίες θέλουν τον 27χρονο να πάσχει από βαριά ψυχιατρικά προβλήματα.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ