Αντα Λεούση: Πεσμένη διάθεση σήμερα για πολλά ζώδια - Τι να προσέξουμε;

Ημερήσιες προβλέψεις.,..

Μάλλον λίγο… βαριά η σημερινή Τρίτη, αφού με την Σελήνη να είναι στο Ζώδιο του Αιγόκερω δεν έχουμε πολλά κέφια και ανεμελιά, αλλά επικεντρωνόμαστε σε δουλειά, πρακτικά θέματα και οικογένεια!

 

ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και ήπια συμπεριφορά για να αποφύγετε τα μικροπροβλήματα στον εργασιακό χώρο αλλά και την καλή ισορροπία στην υγεία σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και αποφασίστε τι είναι αυτά που πραγματικά θέλετε. Η λάμψη που θα έχετε θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε τα τυχόν προβλήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ρευστότητα, η ελλειμματική επικοινωνία και η εκνευριστική καθημερινότητα, θα απαιτήσουν από εσάς να κρατήσετε τις λεπτές ισορροπίες στις διάφορες σχέσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε επαφές που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα λειτουργώντας πάντα με λογική. Λύστε τα προβλήματα που έχετε στις συναναστροφές σας με φιλικές προθέσεις.

 

ΛΕΩΝ: Μπορεί να είστε εφοδιασμένοι με δύναμη, αλλά δε θα σας είναι εύκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και πολύ συχνά θα χάνεται τον αυτοέλεγχό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους έχει τα περιθώρια να αποκατασταθεί και να κάνετε πιο εύκολα συζητήσεις. Εξάλλου δε θα σας λείπει ούτε η ενέργεια, ούτε η αποφασιστικότητα.

 

ΖΥΓΟΣ: Φρέσκος αέρας θα πνέει στο συναισθηματικό σας τομέα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον ερωτισμό σας και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο γοητευτικοί και πιο προσιτοί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή για να λύσετε τις διαφορές σας σε οικονομικά θέματα και αν το προσπαθήσετε τώρα μάλλον θα χειροτερέψετε τα πράγματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αυτοπεποίθησή αλλά και η εμπιστοσύνη που θα δείξετε τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους άλλους, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε πιο γόνιμο και ασφαλές έδαφος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην προσπάθειά σας να μεταδώσετε στους γύρω σας την αισιοδοξία αλλά και την αγάπη σας για τη ζωή, μάλλον θα αγχωθείτε και θα πιεστείτε κάτι που δεν είχατε προβλέψει σύμφωνα με τον oroskopo

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν κινηθείτε σωστά, οι ιδέες σας θα υποστηριχθούν και θα αναπτυχθούν περισσότερο, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα και σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας προκαλέσει αρκετές φορές υπερένταση και όλα θα σας φαίνονται επείγοντα, ενώ ταυτόχρονα σε όλα θα δίνετε προτεραιότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ