Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Στην Ελλάδα για την βάπτιση της πανέμορφης Μελίνας - Της 11χρονης κόρης της (βίντεο)

Ήταν η ίδια η Μελίνα που αποφάσισε να βαπτιστεί χριστιανή

Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" , "συνέλαβε" την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου η κάμερα της εκπομπής "Καλοκαίρι #not" . Είχε πάει να πάρει την 11χρονη κόρη της Μελίνα που πέταξε μόνη της από τη Σουηδία στην Ελλάδα.

Γιατί άφησε τη Σουηδία και ήρθε στην Ελλάδα; Όπως αποκάλυψε η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας, η κόρη της εκτός από διακοπές ήρθε στην Ελλάδα για να βαφτιστεί .

H παρουσιάστρια επεσήμανε ότι ένας από τους σταθμούς της στην Ελλάδα θα είναι η Ύδρα ενώ αποκάλυψε ότι ήταν η ίδια η Μελίνα που αποφάσισε να βαπτιστεί χριστιανή.

Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δήλωσε στην κάμερα του Open Beyond:

« Ήρθα με χτυποκάρδι περιμένω το παιδάκι μου που μόλις έφτασε από Στοκχόλμη, πέταξε μόνη της. Σε σχόλιο της δημοσιογράφου ότι η Μελίνα μιλά τέλεια τα ελληνικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου απάντησε : Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι καλά τα ελληνικά της, γιατί ο μπαμπάς της είναι Σουηδός. Στο σπίτι μιλάνε μόνο σουηδικά και ελληνικά μιλάει μόνο μαζί μου… Λίγο πριν πάει πανεπιστήμιο είπαμε να το βαφτίσουμε το παιδάκι…."

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είπε, επίσης, ότι ένας από τους σταθμούς της στην Ελλάδα θα είναι η Ύδρα ενώ τόνισε ότι η ίδια η Μελίνα αποφάσισε να βαπτιστεί χριστιανή. «Κάτι που ήταν δική της απόφαση. Αν και μόλις 11 χρονών πήρε την απόφαση να βαφτιστεί χριστιανή ορθόδοξη καθώς ο πατέρας της είναι Σουηδός», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την πανέμορφη Μελίνα δήλωσε ότι λατρεύει  την Ελλάδα και τη θάλασσα και τα μπάνια και ότι της αρέσουν τα σουβλάκια και ο γαύρος μαρινάτος.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ