Θέατρο, μουσική, χορός, σινεμά - Όλα όσα μπορείτε να κάνετε σήμερα για να βγείτε έξω!

ΘΕΑΤΡΟ

"ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΑ" ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ Ο’ ΝΗΛ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ

Σε ένα από τα σημαντικότερα έργα του 20ου αιώνα, ο Ευγένιος Ο’Νηλ, επεξεργάζεται τον μύθο της Ορέστειας και τον μεταγράφει σε μια σύγχρονη τριλογία, διερευνώντας τις εκδοχές ενός αόρατου μηχανισμού, που ορίζει και συνθλίβει τη ζωή των ανθρώπων. Στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, η ιστορία των Μάννον διατηρεί ανοιχτή συνομιλία με το σήμερα, φέρνοντας τον θεατή αντιμέτωπο με το ερώτημα της δικής του εμπλοκής στο μηχανισμό αυτό. Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές. Σκηνοθεσία - Διαμόρφωση σκηνικού χώρου: Γιάννης Χουβαρδάς. Διανομή: Στρατηγός Έζρα Μάννον Ακύλλας Καραζήσης, Κριστίν Μάννον Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Λαβίνια Μάννον Μαρία Πρωτόπαππα, Όριν Μάννον Χρήστος Λούλης, Πλοίαρχος Άνταμ Μπράντ Γιώργος Γάλλος, Λοχαγός Πήτερ Νάιλς Αργύρης Πανταζάρας, Χέιζελ Νάιλς Γιούλικα Σκαφιδά, Σέθ, ο επιστάτης των Μάννον Χρήστος Στέργιογλου. Εθνικό Θέατρο - Κτίριο Τσίλλερ - Κεντρική Σκηνή (Αγίου Κωνσταντίνου 22-24). Τηλ: 210 5288170. Ώρα: 20:30. Εισιτήρια: 20€, 15€, 10€ (φοιτητικό). Κάθε Τρίτη και Πέμπτη ενιαία τιμή 13€.


ΜΟΥΣΙΚΗ

ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΠΕΜΠΤΕΣ: LAMIA BEDIOUI / WA HABIBI

Το ΚΕΤ παρουσιάζει την ακουστική συναυλία «Wa Habibi» με αραβικά τραγούδια της Μεσογείου, την Τυνήσια τραγουδίστρια Lamia Bedioui και το συγκρότημά της με παλιά παραδοσιακά όργανα (κανονάκι, λύρα, λαούτο, ούτι, φλογέρες, κρουστά) και τη γλώσσα της μουσικής, που ενώνει λαούς και πολιτισμούς. Ώρα: 21:00. Πολυχώρος Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων (Κύπρου 91Α και Σικίνου). Τηλ: 6945348445. Εισιτήριο: 10€.


ΣΕΡΓΚΕΙ ΡΑΧΜΑΝΙΝΟΦ - ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΟΡΜΕΣ

Ο Απόστολος Παληός ερμηνεύει έργα υψηλών ερμηνευτικών απαιτήσεων του κορυφαίου συνθέτη έργων για πιάνο και τελευταίου ρομαντικού, Σεργκέι Ραχμάνινοφ, όπως οι μουσικές στιγμές και η πρώτη σονάτα για πιάνο. Ίδρυμα Β. και Μ. Θεοχαράκη (Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν 1). Τηλ: 2103611206. Ώρα 20:30. Εισιτήρια: 20€, 15€, 10€.


ΤΑΙΝΙΕΣ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

MISS VIOLENCE


Την ημέρα των γενεθλίων της, η εντεκάχρονη Αγγελική πηδάει από το μπαλκόνι και πέφτει στο κενό με ένα χαμόγελο σχηματισμένο στα χείλη της. Η αστυνομία και η κοινωνική πρόνοια προσπαθούν να εξιχνιάσουν τον λόγο της πιθανής αυτοκτονίας. Η οικογένεια όμως υποστηρίζει σθεναρά πως ήταν ατύχημα. Ποιο μυστικό πήρε μαζί της η μικρή Αγγελική; Γιατί η οικογένεια επιμένει να την «ξεχάσει» και να συνεχίσει τη ζωή της; Αυτές είναι οι απαντήσεις που αναζητά η κοινωνική πρόνοια, όταν τους επισκέπτεται στο άψογα τακτοποιημένο τους σπίτι. Ο πατέρας έχει φροντίσει να μη λείπει τίποτα. Όλα βρίσκονται στη θέση τους. Φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να τους προδώσει. Όμως ο καλογυαλισμένος κόσμος της οικογένειας θα θρυμματιστεί σταδιακά και όλοι θα αναγκαστούν να έρθουν αντιμέτωποι με αυτό που για χρόνια έκρυβαν ή που δεν άντεχαν να δουν. Σκηνοθεσία Αλέξανδρος Αβρανάς. Σενάριο Αλέξανδρος Αβρανάς, Κώστας Περούλης. Πρωταγωνιστούν: Θέμης Πάνου, Ρένη Πιττακή, Ελένη Ρουσσινού, Σίσσυ Τουμάση, Καλλιόπη Ζωντανού, Κωνσταντίνος Αθανασιάδης, Χλόη Μπολώτα, Μαρία Σκουλά, Νίκος Χατζόπουλος, Μηνάς Χατζησάββας, Κώστας Ανταλόπουλος, Μαρία Καλλιμάνη, Βάσω Ιατροπούλου, Στέφανος Κοσμίδης, Χρήστος Λούλης, Άννα Κουτσαφτίκη, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Συμεωνίδης, Μάρθα Μπουζιούρη, Bασίλης Kουκαλάνι, Ραφίκα Σαουίς. AΠΕ - ΜΠΕ.

 

ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ - IO E TE

Ο Λορέντζο είναι ένας εσωστρεφής έφηβος που δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους γύρω του, καθώς και με την οικογένειά του. Ανακοινώνει στους γονείς τους ότι θα ταξιδέψει στο βουνό για να κάνει σκι, αντ’ αυτού όμως κρύβεται στο υπόγειο του σπιτιού του, απομονωμένος από τους πάντες. Η ηρεμία του διαταράσσεται όταν η μεγαλύτερη ετεροθαλής αδελφή του, η ατίθαση Ολίβια, τον ανακαλύπτει και μένει μαζί του. Σκηνοθεσία: Bernardo Bertolucci. Σενάριο: Niccolo Ammaniti, Umberto Contarello, Francesca Marciano, Bernardo Bertolucci. Πρωταγωνιστούν: Tea Falco, Jacopo Olmo Antinori, Sonia Bergamasco. Odeon Γλυφάδα Αίθ. 1 (Ζέππου 14). Τηλ: 210 9650318, Αλεξάνδρα (Πατησίων 77-79). Τηλ: 210 8219298, Εμπασσυ NOVA ODEON (Πατριάρχου Ιωακείμ 5 και Ηροδότου) Τηλ: 2107215944.


ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΑΤ ΑΠΑΝΕΜΙΑ

Ο Γιάννης Σπανός με τη Πένυ Ξενάκη και τον Κώστα Τζιαγκούλα, στη μπουάτ Απανεμιά. Μπουάτ Απανεμιά (Μνησικλέους και Θόλου 4).Τηλ: 2103248580. Ώρα: 21:30. Δωρεάν είσοδος - Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση.


Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ

Ο Σταύρος Σιόλας παρουσιάζει ένα μουσικό του ταξίδι με τίτλο «Διόδια», το τραγούδι που ξεχωρίζει αυτή την εποχή στα ραδιόφωνα με τις φωνές του Σταύρου Σιόλα και της Φωτεινής Βελεσιώτου. Ρυθμός Stage (Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38). Τηλ: 210 9750060. Ώρα: 22:00. Εισιτήρια: 10€ (ποτό).


ROSEWOOD BROTHERS

Οι Rosewood Brothers δημιουργήθηκαν το 2009 στην Αθήνα και έφτιαξαν ένα δικό τους ύφος που βασίζεται στον παραδοσιακό αμερικάνικο blues ήχο, χωρίς να λείπουν αναφορές σε soul, funk και rock στοιχεία. Για τη νέα χρονιά η μπάντα ετοιμάζει έναν καινούριο κύκλο συναυλιών, αρχίζοντας από το Σταυρό του Νότου Club. Οι Rosewood Brothers θα πλαισιώνονται από ένα τριμελές brass section και συμμετοχή της Τζένης Καπάδαη στα φωνητικά. Σταυρός Του Νότου - Club (Φραντζή και Θαρύπου 35). Τηλ: 210 9226975. Ώρα 21:30. Είσοδος: 10€ (με ποτό).


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΛΕΣ "ΑΠΑΤΗΤΑ ΒΟΥΝΑ"

Παρουσιάζεται ο Αλέξανδρος Μπελλές με ένα νέο, ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο συνθέτουν τραγούδια από τον πρώτο δίσκο του ανερχόμενου ερμηνευτή, με τίτλο "Σαν Έρθεις", αλλά και διασκευές έργων Ελλήνων συνθετών όπως των Γ. Μαρκόπουλου, Μ. Θεοδωράκη, Σ. Ξαρχάκου, Δ. Σαββόπουλου, Θ. Μικρούτσικου κ.ά. Το πρόγραμμα μας ταξιδεύει στα μονοπάτια της folk ελληνικής μουσικής με νέο ήχο, rock ενορχήστρωση και φωνές ηλεκτρικές. Σταυρός Του Νότου - Plus (Φραντζή και Θαρύπου 35). Τηλ: 210 9226975. Ώρα: 22:00. Εισιτήριο 10€ (με ποτό).


YOEL SOTO LATIN JAZZ TRIO LIVE

Μια μπάντα με άρωμα Καραϊβικής, και γεύση από μαύρο ρούμι μάς ταξιδεύει. στα χορευτικά και αγαπημένα μονοπάτια του cha cha cha, guaguanco, danzon, timba, afro και bolero, σε μια μείξη με την τζαζ και τους βραζιλιάνικους ρυθμούς. Cafe στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου (Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 12, Ιλίου Μέλαθρον). Τηλ: 2103612519. Ώρα 21:00. Εισιτήριο 8€.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΕΡΓΚΕΙ ΡΑΧΜΑΝΙΝΟΦ, Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ

Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος, διεθνώς αναγνωρισμένος ως ένας από τους κορυφαίους πιανίστες της γενιάς του, είναι ένας πολύπλευρος μουσικός με την ικανότητα να κινείται με άνεση ανάμεσα στην κλασική μουσική, τη σύγχρονη μορφή της σύνθεσης και του αυτοσχεδιασμού, τη διεύθυνση ορχήστρας αλλά και τη βυζαντινή εκκλησιαστική μουσική. Κεντρικό άξονα του ρεπερτορίου του αποτελούν έργα του Μπετόβεν, του Μότσαρτ, του Σοπέν, αλλά και οι συνθέσεις της Ρωσικής σχολής, καθώς έχει ερμηνεύσει επανειλημμένα έργα Ραχμάνινοφ, Προκόφιεφ, Τσαϊκόφσκι και Σκριάμπιν. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη). Τηλ: 210 7282333. Ώρα 20:30. Εισιτήρια: Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ €5, Πολύτεκνοι, 65+ €7, Ζώνη Γ €8, Ζώνη Β €13, Ζώνη Α €19, Διακεκριμένη Ζώνη €25.


ΘΕΑΤΡΟ

"ΑΤΙΤΛΗ ΒΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ LEGΩ ΣΤΟ BIOS

Ένας φιλόδοξος εργαζόμενος χρησιμοποιεί χρωματιστούς συνδετήρες προσπαθώντας να κάνει δημιουργική τη διαδικασία παραγωγής τόνων φωτοτυπιών και την αρχειοθέτηση βαρετών έγγραφων. Ένα ανώτερο στέλεχος εταιρείας δημιουργεί μια σειρά από σχολαστικούς κανόνες με σκοπό την διασφάλιση της τάξης στην εταιρεία και τον απόλυτο έλεγχο της συμπεριφοράς των υφισταμένων του. Μια οικογένεια έχει το δικό της σύστημα κανόνων και αγκυλώσεων μέσα στο οποίο τα παιδιά αισθάνονται ασφάλεια και ελευθερία. Τι γίνεται όταν ο εργαζόμενος κουραστεί και θέλει να τα παρατήσει; Ή όταν διαταράσσεται η ασφάλεια της απόλυτης τάξης; Όταν οι άνθρωποι βγαίνουν από τα μικροσυστήματα στα οποία ανήκουν; Τότε έρχεται η βία ή μήπως η βία υπάρχει πάντα κάπου καλά κρυμμένη; Σύλληψη, σκηνοθεσία: Κωστάκης Ανδρικόπουλος. Παίζουν: Γιάννης Ασκάρογλου, Ιουλία Γεωργίου, Χριστιάνα Δρόσου, Καίτη Ιωαννίδου, Ιωάννα Μαργαρίτη, Θανάσης Πατριαρχέας. Bios - Γκάζι (Πειραιώς 84). Τηλ: 210 3425335. Ώρα: 21:00. Εισιτήριο: 10€ (ενιαίο).


"Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ" ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ

Γραμμένο το 1990, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και ωριμότερα έργα του μεγάλου δραματουργού Ιάκωβου Καμπανέλλη. Μέσα από μία, φαινομενικά, απλή ιστορία, ο Καμπανέλλης εντέχνως σκιαγραφεί ένα πεδίο σύγκρουσης αρχών και αξιών, μια μάχη ανάμεσα σε έναν εύθραυστο κόσμο που φεύγει και σ’ ένα άλλο που έρχεται αδίστακτος, ακαλλιέργητος. Στους χαρακτήρες του, που αποτελούν ίσως τους πιο μεστούς και "ανθρώπινους" χαρακτήρες της σύγχρονής ελληνικής δραματουργίας, κυριαρχούν από τη μια ο φορέας των παλαιών αξιών, γαντζωμένος στο παρελθόν και προσκολλημένος στις μνήμες μιας άλλης εποχής γηραιός αστός και από την άλλη ο λαϊκός, αυτοδημιούργητος νεοέλληνας, που σαν γνήσιος αριβίστας ανάγει τα πάντα - ανθρώπους και μνήμες - σε εμπορεύσιμα είδη προς αξιοποίηση και ευτελή εκποίηση. Η μάχη μεταξύ τους αναπόφευκτη αλλά ο "Δρόμος" θα περάσει τελικά από μέσα τους, ισοπεδώνοντας ό,τι οι ίδιοι πάσχισαν να υπερασπιστούν. Σκηνοθεσία: Διαγόρας Χρονόπουλος. Παίζουν: Γιάννης Φέρτης, Χριστίνα Κουτσουδάκη, Γιάννης Δρακόπουλος, Αλέξανδρος Πέρρος, Φωτεινή Μπακλατζίογλου. Θέατρο Τέχνης Κ. Κουν, Υπόγειο (Πεσματζόγλου 5). Τηλ: 210 3222760. Ώρα 21:15. Εισιτήριο: 10€ (γενική είσοδος). Τετάρτη, Σάββατο βράδυ, Κυριακή: 18€, 15€ (φοιτητικό, γκρουπ, άνεργοι με κάρτα ανεργίας).


"ΙΛΙΑΔΑ" ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η "Ιλιάδα", το αρχαιοελληνικό έπος του τρωικού κύκλου, είναι η απαρχή της αρχαίας ελληνικής γραμματείας και η βάση της νεότερης ευρωπαϊκής λογοτεχνίας. Πρόκειται για έργο απαράμιλλης λογοτεχνικής δύναμης και αισθητικής ωριμότητας, που απασχολεί χρόνια τώρα το Στάθη Λιβαθινό. Ο σκηνοθέτης "αφηγείται" μαζί με τους συνεργάτες του, σε μια τετράωρη περίπου παράσταση, το συνταρακτικό αυτό έπος, μέσα από το οποίο αναδύεται όλη η σύγχρονη Ελλάδα. Οι 15 ηθοποιοί, σαν σύγχρονοι ραψωδοί, αφηγούνται την ιστορία του πιο βίαιου πολέμου όλων των εποχών και μετατρέπουν το εμπνευσμένο αυτό κείμενο σε μια σειρά από ποιητικές εικόνες σκληρές, αλλά και τρυφερές, με μια απολύτως σύγχρονη θεματική. Μετάφραση: Δ. Ν. Μαρωνίτης. Σκηνοθεσία: Στάθης Λιβαθινός. Ερμηνεύουν: Λευτέρης Αγγελάκης, Αργυρώ Ανανιάδου, Βασίλης Ανδρέου, Δημήτρης Ήμελλος, Νίκος Καρδώνης, Νεφέλη Κουρή, Γεράσιμος Μιχελής, Διονύσης Μπουλάς, Γιάννης Παναγόπουλος, Μαρία Σαββίδου, Χρήστος Σουγάρης , Άρης Τρουπάκης, Αμαλία Τσεκούρα, Γιώργος Τσιαντούλας, Γιώργος Χριστοδούλου. Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 34). Τηλ: 2104194550. Ώρα 20:00. Εισιτήρια: 25€ (διακεκριμένη), 18€ (κανονικό), 13€ (φοιτητικό), 8€ (ΑΜΕΑ), 8€ (κάθε Πέμπτη).


"Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ"

Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν την κλασική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου, την συντόνισαν με τους ρυθμούς και τις ταχύτητες της σύγχρονης έκφρασης, αλλά ταυτόχρονα διατήρησαν όλη τη γλύκα και το χιούμορ του Σακελλάριου. Παίζουν: Σπύρος Πούλης, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαρία Ανδρούτσου, Χριστίνα Τσάφου, Μάνος Παπαγιάννης, Γιάννης Μποστατζόγλου, Χάρης Γρηγορόπουλος. Θέατρο Βικτώρια (Μαγνησίας 5, Γ’ Σεπτεμβρίου 119) Τηλ: 210 8233125.Ωρα: 19:00.Εισιτήρια: 20€, 18€, 15€, 12€. Δωρεάν είσοδος στους θεατές που ονομάζονται Λευτέρης - Ελευθερία, με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.


ΤΑΙΝΙΕΣ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

10η ΗΜΕΡΑ - 10TH DAY

Ο Αλί, ένας Αφγανός μουσουλμάνος, ζει στην Αθήνα, μαζεύοντας παλιοσίδερα. Προσπαθεί να κατακτήσει το δυτικό όνειρο, ενώ περιβάλλεται από τις μνήμες της πατρίδας του, το ταξίδι του ως την Ευρώπη και τους «εφιάλτες» του. Σκηνοθεσία Βασίλης Μαζωμένος. Πρωταγωνιστούν: Ali Haidari, Mahdi Gorbani, Hosin Ahmadi, Βασίλης Κουκαλάνι, Ιόλη Δημήτριου, Ντίνα Αβαγιανού, Νίκος Αρβανίτης, Δημήτρης Παναγιώτου, Στράτος Κρητικός, Λεωνίδας Δουραμάνης. Ταινιοθήκη της Ελλάδος - Λαϊς Αιθ. 2 (Ιερά Οδός 48 και Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136 Στάση Μετρό Κεραμεικός). Τηλ: 210 3609695.


GRAVITY

Η Μπούλοκ πρωταγωνιστεί ως η Δρ Ράιαν Στόουν, μια λαμπρή ιατρική μηχανικός στο πρώτο της διαστημικό ταξίδι, συνοδευόμενη από τον βετεράνο αστροναύτη Ματ Κοβάλσκι (Κλούνεϊ), στο τιμόνι της τελευταίας του πτήσης, πριν τη συνταξιοδότηση. Αλλά σ’ ένα φαινομενικά συνηθισμένο διαστημικό περίπατο, επέρχεται η καταστροφή. Το διαστημικό λεωφορείο καταστρέφεται, αφήνοντας τους Στόουν και Κοβάλσκι ολομόναχους – δεμένους μόνο μεταξύ τους, να στροβιλίζονται στο απέραντο σκοτάδι του διαστήματος. Η εκκωφαντική σιωπή τους δείχνει πως έχουν χάσει κάθε επαφή με την Γη και μαζί κάθε πιθανότητα διάσωσης. Καθώς ο φόβος μετατρέπεται σε πανικό, κάθε ανάσα τους, κατατρώει το λιγοστό οξυγόνο που τους έχει απομείνει. Ο μόνος δρόμος της σωτηρίας ίσως να σημαίνει πως πρέπει να πάνε ακόμη παραπέρα, στην τρομακτική απεραντοσύνη του σύμπαντος. Σκηνοθεσία: Alfonso Cuaron. Σενάριο: Alfonso Cuaron, Jonas Cuaron. Πρωταγωνιστούν: Σάντρα Μπούλοκ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Εντ Χάρρις.


ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ "SEVEN SAGAS / 7 ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ"

Η έκθεση εμπνέεται από την ιδιόμορφη ιστορική διαδρομή της καλλιτεχνικής παράδοσης του Βορρά και παρουσιάζει αντιπροσωπευτικά έργα 7 σύγχρονων καλλιτεχνών από τη Δανία, την Ισλανδία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία, που κατοικούν και εργάζονται σε διαφορετικά μέρη της Ευρώπης. Οι συμμετέχουσες διαφέρουν ως προς την ηλικία και το καλλιτεχνικό υπόβαθρο καλύπτοντας μια ευρεία κλίμακα εικαστικών και textile art, αλλά παρά τη χρήση διαφορετικών μέσων, τεχνολογιών και μεθόδων, βρίσκουν σε αυτή την έκθεση ένα κοινό έδαφος μέσα από τη γεωγραφική και καλλιτεχνική τους καταγωγή και κυρίως μέσα από το ενδιαφέρον τους για τη χρήση απτών υλικών προερχόμενων συχνά από σημεία του κόσμου με ιδιάζοντα χαρακτηριστικά και ιστορίες. TAF (The Art Foundation) - Θησείο (Νορμανού 5) Τηλ: 2103238757. Ώρες: 12:00 - 21:00. Είσοδος ελεύθερη.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ "INBETWOIN"

Ατομική έκθεση του εικαστικού Δημήτρη Κουτσιαύτη "INBETWOIN" παρουσιάζεται μέχρι τις 28 Νοεμβρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ. Η νέα ενότητα έργων του καλλιτέχνη περιλαμβάνει εγκαταστάσεις,γλυπτά και ζωγραφικά έργα. Πολυχώρος Αθηναΐς (Καστοριάς 34). Τηλ: 210 3480080. Ωρες: 10:30 - 14:00. Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ