Conde Naste Traveller: Η Φολέγανδρος και η Σίφνος στα καλύτερα ταξίδια για το 2019 (φωτό)

Το Conde Nast Traveller, για μια ακόμη χρονιά, καλεί τους απανταχού ταξιδιώτες να βρεθούν στην Ελλάδα και να αγαπήσουν τις ομορφιές της...

Το Conde Nast Traveller, για μια ακόμη χρονιά, καλεί τους απανταχού ταξιδιώτες να βρεθούν στην Ελλάδα και να αγαπήσουν τις ομορφιές της. Φέτος ξεχωρίζει, Φολέγανδρο και Σίφνο.

 

Φολέγανδρος, το νησί που πολλοί αγνοούν

Το κορυφαίο Conde Nast Traveller, ξεφεύγοντας από τους κλασσικούς προορισμούς Σαντορίνη και Μύκονο, κάνει διακοπές σε Φολέγανδρο και Σίφνο, συγκαταλέγοντας τους δύο προορισμούς στα καλύτερα ταξίδια για το 2019. «Ξεκινήστε τις διακοπές σας με δυο νύχτες στη Φολέγανδρο, ένα απομακρυσμένο νησί, που συχνά πολλοί αγνοούν. Εκεί η ζωή είναι απίστευτα απλή», γράφει χαρακτηριστικά.

Χώρα, Φολέγανδρος


«Την πρώτη ημέρα κάνετε μια ιδιωτική περιήγηση με σκάφος, κολυμπώντας σε όρμους που είναι προσβάσιμοι μόνο δια θαλάσσης», προσθέτει.Στη συνέχεια καλεί τον ταξιδιώτη να κάνει βόλτα στις πράσινες πλατείες με τα «εκθαμβωτικά» λευκά πέτρινα σπίτια και το μεσαιωνικό φρούριο.

Σίφνος, το νησί των foodies


Επόμενη στάση για το Conde Nast Traveller η Σίφνος, το νησί που για χρόνια είναι γνωστό για το φαγητό του. Ο καλύτερος τρόπος να έρθετε κοντά με το κυκλαδίτικο νησί, που πέρυσι είχε αποθεώσει η Daily Mail, και να νιώσετε την αύρα του είναι να παρακολουθήσετε ένα τετράωρο μάθημα μαγειρικής με τη συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής Ρόνια Αναστασιάδου.

Μπορείτε να εξερευνήσετε τα λιθόστρωτα μονοπάτια και να φτάσετε στο Κάστρο και σε παραλίες, όπως ο Πλατύς Γιαλός. 

Παναγιά Χρυσοπηγή


«Απόδραση στην Ελλάδα κάτω από τα ραντάρ που αποφεύγει την πολυκοσμία των γνωστών νησιών», καταλήγει το Conde Naste Traveller, το οποίο είχε συμπεριλάβει δύο μικρές ελληνικές πόλεις στις πιο όμορφες της Ευρώπης. Ο λόγος για την Ασσο στην Κεφαλονιά και το Καστράκι, στα «πόδια» των Μετεώρων.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ