Άντα Λεούση: Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Ημερήσιες προβλέψεις..,.,

Ώρα να εκμεταλλευτούμε την διορατικότητα μας και να… διαβάσουμε προθέσεις, να μιλήσουμε και να κατανοήσουμε την γλώσσα του σώματος, αλλά και πείσουμε τους άλλους για αυτά που θέλουμε από αυτούς! Σύμμαχος μας, η Σελήνη στο Σκορπιό!

ΚΡΙΟΣ: Εδραιώστε τα κεκτημένα σας πριν πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο και ενεργήστε δίνοντας βαρύτητα στις μελλοντικές σας κινήσεις. Κινηθείτε με σύνεση στις υποθέσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεπεράστε τους φόβους σας, αξιοποιήστε τα ταλέντα που διαθέτετε και θα βγείτε κερδισμένοι. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας, χωρίς να ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι καλό να έχετε αισιοδοξία, αλλά σε υπερβολικό βαθμό βλάπτει γι’ αυτό μη λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο. Προσέξτε τι λέτε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία και όχι πονηριά, αν θέλετε οι συνεργάτες σας να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη που έχουν προς το πρόσωπό σας.

 

ΛΕΩΝ: Πρέπει να βάλετε προτεραιότητες σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Εκμεταλλευτείτε τα προτερήματά σας και βάλτε φρένο στα ελαττώματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενεργήστε με στυλ αποφεύγοντας παρορμητικές κινήσεις. Μην το παίζετε ήρωας, όταν είναι ξεκάθαρο ότι διακυβεύονται τα συμφέροντά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Απ’ το να φανατίζεστε με ανούσια πράγματα, προτιμήστε να είστε προσγειωμένοι. Οι σωστές δοσοληψίες δε θα σας κάνουν να νιώθετε ριγμένοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν παρασυρθείτε σε υπερβολές, ακραίες κινήσεις και βάλετε τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα, θα πετύχετε πολλά και θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρίσκοντας τη χρυσή τομή σε λογική και συναίσθημα θα είστε ικανοί να κάνετε πιο σωστές επιλογές. Η ανώριμη συμπεριφορά ή ο εγωισμός θα σας οδηγήσουν στην απομόνωση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάνοντας επανάσταση δε θα αλλάξετε αυτά που πιστεύουν οι γύρω σας, ενώ τα σενάρια φαντασίας που πλέκετε θα σας οδηγήσουν να είστε καχύποπτοι σε όλα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε βαρύτητα στην οργάνωση γιατί οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σας περιορίζουν. Μην κακομαθαίνετε τους άλλους αναλαμβάνοντας ευθύνες που δε σας αναλογούν σύμφωνα με τον oroskopo.

 

ΙΧΘΥΣ: Αναμένονται αξιόλογες επιτυχίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Διατηρήστε το ήθος και τη συνέπειά σας και θα νιώθετε περήφανοι για τον εαυτό σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ