Αγκαλιά με τον "σκληρό" μνηστήρα της η καλλονή Rosie Huntington-Whiteley - Φόρεσε λευκή τουαλέτα χωρίς εσώρουχα (φώτο)

Έκανε αισθητή την παρουσία της με τη σούπερ σέξι εμφάνιση της

Είναι ένα από τα "χρυσά" ζευγάρια του Χόλιγουντ, με την εκθαμβωτική τους εμφάνιση και τις  ατελείωτες διακρίσεις. Έτσι, φυσικά,το διάσημο μοντέλο  Rosie Huntington-Whiteley και  αρραβωνιαστικός  της ο Jason Statham περπάτησαν πάνω στο "κόκκινο χαλί" το Σάββατο με άνεση και χάρη, καθώς είναι απόλυτα εξοικειωμένοι.

Το διάσημο ζευγάρι παραβρέθηκε μαζί με όλους τους διάσημους ηθοποιούς του καστ, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw στο Λος Άντζελες. Η 32χρονη Rosie , τράβηξε την προσοχή με σούπερ -σέξι , προκλητική εμφάνιση.

Φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με διαφάνειες και μεγάλο σκίσιμο στο πλάι χωρίς εσώρουχο. Ενώ ο 51χρονος ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι του George Cleverley, το οποίο συνδύασε με μαύρο πουκάμισο και μαύρη γραβάτα.

Η Huntington, έκανε αισθητή την παρουσία της καθώς μέσα από το στενό φόρεμα της διαγράφονταν το τέλειο κορμί της χωρίς εσώρουχα. Συνδύασε το φόρεμα της με λιτά αξεσουάρ: ασημένια σκουλαρίκια και ασημένια πέδιλα . Τα μαλλιά της τα άφησε να πέφτουν ίσια στους ώμους της.

Ο Jason Statham που έχει τον πρωταγωνσιτικό ρόλο του Λουκ Χομπς,  στην ταινία, ήταν διαρκώς δίπλα της και δεν σταμάτησε να την αγκαλιάζει, σύμφωνα με την Daily Mail.

Στην ταινία εκτός από τον Τζέισον Στάθαμ, πρωταγωνιστούν ο Ντουέιν Τζόνσον, ο Ίντρις Έλμπα, η  Βανέσα Κίρμπι  και ο  γνωστός παλαιστής Ρόμαν Ρέινς. Όλο το λαμπερό καστ της ταινίας έδωσε το "παρών" στην πρεμιέρα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ