Συγκλονίζει ο Μπεκενμπάουερ! "Είμαι σχεδόν τυφλός από το ένα μάτι" (φωτό)

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ σε μια εξομολόγηση καρδιάς αποκάλυψε ότι δεν βλέπει σχεδόν τίποτα από το δεξί του μάτι.

Ο  Γερμανός πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής Franz Beckenbauer, αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό διάστημα προβλήματα όρασης.

Η αναφορά στη σχεδόν ολοκληρωτική του τύφλωση από το δεξί του μάτι προκαλεί θλίψη. Την εν λόγω αποκάλυψη την έκανε στην ομιλία του ενόψει του «Κυπέλλου Κάιζερ», του ετήσιου τουρνουά γκολφ που διοργανώνει για να ενισχύσει το φιλανθρωπικό του ίδρυμα.

Ολόκληρη η δήλωσή του:

«Εδώ και καιρό έχω κάποια προβλήματα υγείας, όπως θα γνωρίζετε. Πρόσφατα ήμουν σε μια ειδική κλινική, γιατί είχα κάποια προβλήματα στο κυκλοφορικό και η κατάσταση επιδεινώθηκε. Πλέον βλέπω από ελάχιστα ως τίποτα από το δεξί μου μάτι», τόνισε ο Beckenbauer.

«Μη με παρεξηγήσετε, λοιπόν, αν δεν σας αναγνωρίσω και σας προσπεράσω όταν με συναντήσετε», συμπλήρωσε ο 73χρονος  Franz ο οποίος δεν χάνει ποτέ το χιούμορ του.

Ο Franz Beckenbauer, ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα Μόναχο 1860, από την οποία έφυγε το 1967 για την Μπάγερν Μονάχου, όπου αναδείχτηκε ως σέντερ μπακ και έγινε διάσημος. Με τη Μπάγερν αναδείχτηκε πολλές φορές πρωταθλητής και κυπελλούχος Δυτικής Γερμανίας, όπως και τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, το 1974, το 1975 και το 1976.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ