Ed Sheeran: Κρατάω μόνο 4 από τους φίλους μου – Έγινα τόσο διάσημος, δεν το αντέχω ψυχολογικά (φωτό)

Τι είπε για την ψυχική του υγεία; 

O Ed Sheeran, ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες στον κόσμο με την μεγάλη επιτυχία, Shape Of You μίλησε ανοικτά την κατάθλιψη που περνά. 

Ο Ed παραδέχτηκε ότι δυσκολεύεται όταν οι άνθρωποι ζητούν συνεχώς φωτογραφίες  μαζί του. 

Αποκαλύπτει ότι ο αγώνας της ψυχικής υγείας, τον έκαναν να αμφισβητήσει ακόμη και τη σχέση του με τη σύζυγο Cherry Seaborn. 

Ο ίδιος είπε: «Με κάνει να αισθάνομαι σαν να μην είμαι άνθρωπος. Αλλά αυτό που με ρίχνει ψυχολογικά  είναι ότι, ενώ έχετε μια στιγμή μαζί τους που είναι τόσο γνήσια και τόσο ωραία και στη συνέχεια ζητούν μια φωτογραφία.

«Νιώθεις σαν ζώο ζωολογικού κήπου. Δεν θέλω να παραπονεθώ, έχω μια υπέροχη δουλειά και ζωή. Αλλά θέλω απλώς να το αποφύγω. 

Να σημειώσουμε πως ο τραγουδιστής όπως τονίζει και η Daily Mail μίλησε για τη μάχη του με θέματα ψυχικής υγείας στο τελευταίο του single I Do not Care, το οποίο περιλαμβάνει τις γραμμές: 

«Με όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου, είμαι παγιδευμένος από το άγχος, Αλλά μου είπαν ότι εκεί υποτίθεται πως πρέπει να ήμουν!

Μάλιστα είπε ότι λόγω αυτής της κατάστασης έδιωξε πολλούς από τους φίλους του από κοντά του! Κράτησε μόνο 4 από αυτούς...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ