Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο βλάκας της ημέρας (φωτό & βίντεο): 48χρονος Βέλγος έμεινε 5 ημέρες καθισμένος σε λεκάνη τουλέτας για να σπάσει ανύπαρκτο ρεκόρ

Δεν κατάφερε να κάτσει όσο ήθελε! 

 Έχουν δει πολλά τα μάτια μας να συμβαίνουν στον κόσμο. Άπειρα ρεκόρ γκίνες για τα πιο απίστευτα πράγματα.

Αυτό που έκανε όμως ένας 48χρονος Βέλγος παρά πάει! 

Ο Τζίμι Ντε Φρεν, ο οποίος αυτήν την περίοδο εκπαιδεύεται για να γίνει οδηγός λεωφορείου, έβαλε στοίχημα με τον εαυτό του να καθίσει επί 165 ώρες σε μια λεκάνη που είχε τοποθετηθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό στη μέση ενός μπαρ στην Οστάνδη. 

Στις 116 ώρες όμως, δηλαδή στις 5 ημέρες, πιάστηκε και εγκατέλειψε την προσπάθεια, έχοντας πάντως σπάσει το ρεκόρ που ήθελε.

"Ο αυτοσαρκασμός είναι το καλύτερο είδος χιούμορ. Γιατί το έκανα; Και γιατί όχι; Τίποτα δεν μου αρέσει περισσότερο από το να μου κάνουν πλάκα οι άλλοι, επειδή μετά μπορώ να κάνω κι εγώ το ίδιο", είπε ο Ντε Φρεν και πρόσθεσε:

"Ήμουν πολύ κουρασμένος και τα πόδια μου πονούσαν αλλά πίστευα ότι θα τα καταφέρω και προσπάθησα να επισημοποιήσω το ρεκόρ".

Το μπαρ Filip’s Place παρέμεινε ανοιχτό όλες αυτές τις ημέρες ώστε οι φίλοι και οι συγγενείς του Ντε Φρεν να τον επισκέπτονται ανά πάσα στιγμή.

 

 

Ο 48χρονος όπως τονίζει το ΑΠΕ μπορούσε να κάνει ένα πεντάλεπτο διάλειμμα κάθε μία ώρα – ή να  «μαζεύει» τα πεντάλεπτα αυτά για να μπορεί να κοιμάται κάποιες ώρες.

 

 

Κατά παράδοξο τρόπο, ήταν αναγκασμένος να κάνει διάλειμμα για να πάει στην... τουαλέτα, αφού η δική του λεκάνη δεν ήταν συνδεδεμένη με τις υδραυλικές σωληνώσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ