Οργισμένος ο Έκτορας Μποτρίνι:Ρε δήθεν σεφ δεν ταιριάζει το μπαλσάμικο στην χωριάτικη & η τρούφα στον αχινό (φωτό)

Με τους «γιαλαντζί» σεφ που έχουν κατακλύσει τη γαστρονομία τα βάζει ο Εκτορας Μποτρίνι.

Το γνωστό  τηλεοπτικά για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα σεφ, τον αγαπάμε τόσο γιατί είναι καλός μάγειρας όσο και γιατί δε μασάει τα λόγια του.

Ξέρουμε πως αγαπά τις λίγες αλλά σκληρές κουβέντες όπου και αν πρέπει να υποθούν.
Ο Εκτορας Μποτρίνι, που παλιότερα είχε χαρακτηρίσει «ηλίθιους τεμπέληδες» τους influencers, ξεσπά κατά εκείνων που προσπαθούν να «κάνουν» τους μάγειρες, χωρίς να έχουν την απαραίτητη γνώση

Η μαγειρική για τον Έκτορα Μποτρίνι, δεν είναι απλώς μια δημιουργική τέχνη, είναι τρόπος επικοινωνίας κι έκφρασης του εσωτερικού του κόσμου.

Δίνει μεγάλη σημασία στην ομάδα του και στις συνεργασίες με τους ντόπιους παραγωγούς, οι οποίοι του προμηθεύουν τις καλύτερες δυνατόν πρώτες ύλες για να μετατρέψει το φαγητό σε γαστρονομική εμπειρία.

Η πλήρης ανάρτηση του Εκτορα Μποτρίνι

«Φτάνει πια! Βαρέθηκα τα άνοστα φαγιά των τάχα μου δήθεν «σεφ» που δεν έχουν ούτε τη μαγειρική παιδεία ούτε την αισθητική να πάψουν να φορτώνουν τα πιάτα τους με ό,τι κατεβάσει η γκλάβα τους! Όχι ρε το μπαλσάμικο δεν έχει θέση στη χωριάτικη, ούτε μπορείτε να συνδυάσετε το λάδι τρούφας με τον αχινό! Και φτάνει πια τόσο μέλι, τόσο πετιμέζι και τόση κινόα! Το αβοκάντο και το φουαγκρά δεν θα σας κάνουν γκουρμέδες, αφήστε τον κόσμο να νιώσει το κυρίαρχο θέμα του πιάτου σας και μην το φορτώνετε περιττές σαχλαμάρες! Όχι ρε, η ζάχαρη δεν πάει παντού! Άι σιχτιρ! Παιδάκια της miliupa και μάγειρες της σακούλας!», έγραψε ο Εκτορας Μποτρίνι.

Ο Ιταλοκερκυραίος Έκτορας Μποτρίνι, γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1969 και μεγαλωμένος στην Κέρκυρα, σπούδασε οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Ελβετίας. Το 2006 ταξίδεψε στην Ισπανία για να παρακολουθήσει σεμινάρια στη μοριακή γαστρονομία και να κάνει πρακτική εξάσκηση, δίπλα στον βραβευμένο με 3 αστέρια σεφ και φίλο του, Μαρτίν Μπερασατέγκι (Martin Berasategui). Το 2009 επιστρέφει και πάλι στην Ισπανία για πρακτική άσκηση, δίπλα στον Μαρτίν Μπερασατέγκι.

Το πλούσιο σε γνώση βιογραφικό του καθώς και οι τηλεπτικές του παρουσίες μέσα από τις εκπομπές μαγειρικής του δίνουν το δικαίωμα να κρύνει αυστηρά... Πώς να το κάνουμε δηλαδή...!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ