Σήμερα η σύσκεψη του Μητσοτάκη στο Μαξίμου με το οικονομικό επιτελείο – Στο «μικροσκόπιο» το φορολογικό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για να παρθούν αποφάσεις...

Σύσκεψη στις 10 με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και τους υφυπουργούς, Απόστολο Βεσυρόπουλο, Θεόδωρο Σκυλακάκη και Γιώργο Ζαββό, έχει σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. Σταϊκούρας είχε διαδοχικές επαφές για τα φλέγοντα ζητήματα της οικονομίας, ανάμεσά τους τα «κόκκινα» δάνεια και η ρύθμιση των 120 δόσεων, και σήμερα θα παρουσιάσει στον κ. Μητσοτάκη τα δεδομένα που συγκέντρωσε, στη σύσκεψη για το φορολογικό νομοσχέδιο που θα φέρει 9 βασικές ελαφρύνσεις.

Δείτε επίσης:Στο Υπ. Παιδείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Όταν λέμε συνάντηση στις εννέα εννοούμε εννέα» (φωτό & βίντεο)

 

Οι συσκέψεις του πρωθυπουργού με τους Υπουργούς είναι συνεχείς εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων και των νομοσχεδίων που θα έρθουν στη Βουλή και ένα από τα θέματα που «καίνε» είναι η οικονομία.

Το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θα ψηφιστεί έως τις 10 Αυγούστου και θ’ αποτυπώνει την πολιτική της κυβέρνησης και τις προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ, θα αποτελέσει το αντικείμενο της πρωινής  σύσκεψης στο Μαξίμου ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το οικονομικό επιτελείο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ