Εντυπωσιακές & καλόγουστες εμφανίσεις αστέρων στο Γουίμπλεντον - Χιου Γκραντ & Τζουντ Λο με τις συζύγους τους - Μόνος & κούκλος ο Μπέκαμ (φώτο)

Γέμισαν οι κερκίδες λάμψη και φινέτσα

Πολλά και μεγάλα αστέρια εμφανίστηκαν  σήμερα  στις κερκίδες του Γουίμπλεντον. Χωρίς αμφιβολία το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Παρασκεύης ήταν η αναμέτρηση των "γιγάντων" του τένις Ρότζερ Φέντερερ & Ράφα Ναδάλ.

Ο Χιου Γκραντ και η σύζυγος του Anna Eberstein ήταν από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια στις κερκίδες.  Ο 58χρονος ηθοποιός ήταν πιο γοητευτικός από ποτέ με σκούρο μπλε κουστούμι ενώ η 40χρονη σύζυγος του ήταν εκθαμβωτική με μίνι μαύρη φούστα και άσπρο πουκάμισο.

Το ζευγάρι ήταν από τους πρώτους σταρ που έφτασαν στο στάδιο την 11η μέρα των αγώνων για να παρακολουθήσουν τους ημιτελικούς, με κορυφαίο την αναμέτρηση Φέντερερ - Ναδάλ. 

Όπως οι περισσότεροι νιόπαντροι ήταν μες τα "μέλια". Ο Τζουντ Λο και η πανέμορφη σύζυγος του Φίλιπα Κοαν, παντρεύτηκιαν τον Μάιο και η εμφάνιση τους την 11η ημέρα του τουρνουά τένις στο Γουίμπλεντον έκλεψε τα φλας. 

Ο 46χρονος Τζουντ Λο υπέρκομψος με μπλε κουστούμι , άσπρο πουκάμισο και άσπρη γραβάτα και μαντήλι στο σακάκι, δεν μπορούσε να κρύψει τον έρωτα του. Γελούσε διαρκώς, δεν έπαιρνε τα μάτια του πάνω από την πανέμορφη σύζυγο του και δεν έχανε ευκαιρία να την φροντίσει.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε αρκετές φορές να της ψυθιρίζει στο αυτί. Εξίσου ευτυχισμένη και λαμπερή έδειχνε η Φίλιπα που ήταν υπέρκομψη με λευκό σατέν τοπ, ασορτί παντελόνι και ασορτί σακάκι.

Είναι γνωστός για την απίστευτη αίσθηση του στυλ και ο άσος του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και στις κερκίδες.

Χωρίς τη Βικτόρια ο 44χρονος αθλητής ήταν κούκλος με μπεζ μπλέιζερ  Ralph Lauren , μπλε παντελόνι, γαλάζιο ριγέ πουκάμισο και μπλε πουά γραβάτα.  Ο Μπέκαμ παρακολούθησε  τον Novak Djokovic να κερδίζει τον Bautista Agut στους ημιτελικούς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υποστήριζε τον Τζόκοβιτς, ο οποίος είναι ο δάσκαλος του 16χρονου γιου του Ρομέο που λατρεύει το τένις, αναφέρει η Daily Mail

Ανάμεσα στους διάσημους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Γουίμπλεντον σήμερα Παρασκεύη, η Πίπα Μίντλετον και η γνωστή σχεδιάστρια μόδας  Στέλα ΜακΚάρτνεϊ , η οποία επέλεξε για την περίσταση ένα κομψό λευκό σύνολο.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ