Μια δραματική ιστορία αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη : Το αγόρι πέθανε, η κοπέλα είχε τροχαίο - Η παρουσιάστρια διηγείται on camera (βίντεο)

"Η μία αλήθεια είναι αυτή που βλέπετε εσείς και η μια αλήθεια που ζούμε εμείς"

Οι τηλεθεατές που βλέπουν τις τηλεοπτικές εκπομπές δεν μπορούν να φανταστούν ότι πίσω από τη λάμψη της οθόνης, στο backstage, μπορεί οι συντελεστές να περνάνε δύσκολες στιγμές, ακόμη και δράματα.

Στην τελευταία της εκπομπή για αυτή τη σεζόν, η Ζήνα Κουτσελίνη, έκανε συγκινητικές αποκαλύψεις και αναφέρθηκε στα δύο συγκλονιστικά γεγονότα που σημάδεψαν την ίδια αλλά και τους συνεργάτες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

Συγκινημένη η παρουσιάστρια της εκπομπής διηγήθηκε τις ιστορίες μπροστά στην κάμερα:

: «Η Βενετία μας, που ήταν στο μοντάζ, δυστυχώς μετά από ένα ατύχημα τους τελευταίους μήνες είναι στο σπίτι της… Ερχόταν στη δουλειά, πήγαινε να πάρει τον καφέ της στο συνηθισμένο μέρος και ένας οδηγός την πέταξε μακριά…

Την περίμενε η Μαρία Μανουσαρίδου , που καιρό τώρα είναι μαζί στο μοντάζ , να μπουν μέσα και να μοντάρουν παρέα, όμως έβλεπε , ότι η ώρα είχε περάσει και η Βενετία που ήταν συνεπής πάντα είχε καθυστερησει.  Τότε ανησύχησε πραγματικά.

Αφού ξύπνησε από το λήθαργο, γιατί δεν είχε τις αισθήσεις της, επικοινώνησε με τη Μαρία και της είπε όλη την αλήθεια. Τέλος, στο μοντάζ θέλω να μείνουμε στην απώλεια ενός ανθρώπου που μας  στιγμάτισε και μας δυσκόλεψε την καθημερινότητά μας του Παντελή του Γαλάνη».

Και υπογράμμισε: «Ο Παντελής ήταν εδώ μαζί μας την Παρασκευή, μας κέρασε γλυκά γιατί οι εξετάσεις του ήταν καλές μεσολάβησε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, η μανούλα του τον αναζητούσε τη Δευτέρα γιατί δεν την πήρε τηλέφωνο, όπως συνήθιζε… Ο Παντελής δε σήκωνε το τηλέφωνο του. Ο Παντελής είχε πάθει έμφραγμα.

. Ο Παντελής ήταν το στήριγμα, η κολώνα αυτής της εκπομπής. Με τρία παιδιά ξεκινήσαμε στο μοντάζ, τη Φανή, τη Βενετία και τον Παντελή. Σκεφτείτε το δικό μας συναίσθημα να βγαίνουμε να κάνουμε εκπομπή όταν η Βενετία έχει παρασυρθεί από αυτοκίνητο και ο Παντελής έχει φύγει από τη ζωή και η Φανή έμεινε μόνη στο μοντάζ να ανάβει το καντηλάκι στον Παντελή… γιατί έτσι είναι οι εκπομπές.

Η μία αλήθεια είναι αυτή που βλέπετε εσείς και η μια αλήθεια που ζούμε εμείς. Γι' αυτό δεν θέλουμε να σας κρύβουμε τίποτα. Θέλουμε να σας τα λέμε όλα. Για τη Βενετία για το δικό μας Παντελή , που τώρα έγινε και δικός σας Παντελής.

Ακόμα στο μοντάζ παίζουν θέματα του. Γιατί όταν κάποιος είναι καλλιτέχνης τα πνευματικά του έργα μένουν πίσω".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ