Οι φωτογραφίες της Jennifer Lopez ως stripper, έχουν κάνει το γύρο του κόσμου κάνοντας τους απανταχού θαυμαστές της να παραμιλούν! (βίντεο)

H η Jennifer Lopez κολάζει με το θεσπέσιο κορμί της αφήνοντας συγχρόνως τις καλύτερες εντυπώσεις ως επαγγελματίας

 

 

Αυτό το καλοκαίρι η Jennifer Lopez γίνεται 50 ετών. Ωστόσο, η ηλικία της ταυτότητάς της δεν είναι διόλου συμβατή με τη φυσική της κατάσταση και την εξωτική της ομορφιά.

Είναι μια θεά καθώς είναι γυμνασμένη, χυμώδης και με αναλογίες μοντέλου. Πάντα γυμναζόταν πολύ για τις ανάγκες των shows της, όμως, επειδή ετοιμάζεται εντατικά για τον απαιτητικό ρόλο της stripper Ramona  για την ταινία "The Hustlers at Scores” τα τελευταία 2 χρόνια κάνει  σε ημερήσια βάση μαθήματα pole dancing.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7 days til @hustlersmovie trailer drops, July 17th!! #HustlersMovie #Ramona @constancewu @missjuliastiles @keke @lilireinhart @lizzobeeating @iamcardib

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

 

Τη Λατίνα τραγουδίστρια και performer προπονεί καθημερινά εδώ και δύο χρόνια ειδικός εκπαιδευτής από το «Cirque du Soleil» κι όπως λέει η ίδια παραπονούμενη είναι γεμάτη μελανιές σ’ όλο της το κορμί.

Όπως δηλώνει η Jennifer το pole dancing είναι εξίσου απαιτητικό με τα ακροβατικά δίνοντας έμφαση στα πόδια προκειμένου να είναι δυνατά και ευλύγιστα. Μάλιστα, επειδή είναι άψογη επαγγελματίας έχει εγκαταστήσει στο σπίτι της ένα στύλο προκειμένου να κάνει καθημερινά εξάσκηση.

Συγχρόνως, ακολουθεί και ένα πρόγραμμα διατροφής που βασίζεται σ' ένα 10ημερο κυκλικό  πρόγραμμα που απαγορεύει ρητώς τους  υδατάνθρακες και την πρόκληση ζάχαρης. Στη συνέχεια, κάνει ένα διάλειμμα πέντε ημερών που περιλαμβάνει  υγιείς υδατάνθρακες και αμέσως μετά ακολουθεί, εκ νέου, το αυστηρό διαιτολόγιο.

 Στην ταινία "The Hustlers at Scores”συμπρωταγωνιστεί η Constance Wu, γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Crazy Rich Asians .

Η εν λόγω ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου. Έως τότε μπορούμε να την απολαμβάνουμε στο Instagram της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ