Μωράκι που γεννήθηκε με το σημάδι του "Batman" στο πρόσωπο δέχεται bullying από κούνια (φώτο-βίντεο)

Η μητέρα δίνει τη δική της απάντηση σε όσους επιτίθενται στο κοριτσάκι της

Μια μητέρα της οποίας το κοριτσάκι γεννήθηκε με ένα σημάδι που μοιάζει με τη μεγάλη μαύρη πεταλούδα στη μάσκα του Batman , στο πρόσωπο, απαντά με σκληρό τρόπο σε όλους εκείνους που με απάνθρωπη σκληρότητα αποκαλούν το αξιολάτρευτο μωρό της, "ένα τέρας που πρέπει να θανατωθεί".

Η Κάρολ Φένερ, 35 ετών, και ο σύντροφός της, Τιάγκο Ταβάρες,  ηλικίας 32 ετών, αρχικά σοκαρίστηκαν όταν η κόρη τους Λούνα - τεσσάρων μηνών σήμερα -  γεννήθηκε με το χαρακτηριστικό σημάδι, το οποίο είναι γνωστό ως ένα γιγαντιαίο συγγενές μελανοκυτταρικό νεύρο (GCMN)

Το σημάδι εμφανίζεται μόνο σε ένα στα 20.000 νεογέννητα παγκοσμίως και οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς ότι θα μπορούσε να είναι καρκινικό, αλλά ευτυχώς μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι δεν ήταν.

Η Κάρολ από τη Νότια Φλόριντα δημιούργησε  μια σελίδα Instagram για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα σημάδια εκ γενετής, και  έχει δεχθεί αμέτρητα θετικά σχόλια, με πολλούς από τους 70.000 ακόλουθούς της να αποκαλούν γλυκά τη μικρή Λούνα «μικρή πεταλούδα».

Όμως σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι το μικρό μωράκι, που είναι το πρώτο παιδί της Κάρολ και του Τιάγκο, δέχεται τρομακτικό bullying. Πολλά τρολ κάνουν πικρόχολα και ειρωνικά σχόλια εις βάρος της μικρής Λούνα.

Η Κάρολ, που εργαζόταν στις πωλήσεις πριν γεννηθεί η Λούνα, δηλώνει:

"Πολλοί από τους ακόλουθους μας , την αποκαλούν "μικρή πεταλούδα", λόγω του σχήματος που έχει το σημάδι της. Μας στέλνουν φωτογραφίες από ανθρώπους που ζωγράφισαν στα πρόσωπα τους σημάδια ίδια με της Λούνα. Όταν τις είδα συγκινήθηκα πολύ και χάρηκα που μας έστελναν θετικές σκέψεις."

"Αλλά δεχθήκαμε και κάποια φρικτά σχόλια. Το χειρότερο ήταν ενός άντρα που έγραψε: "Δεν θα ήταν καλύτερα να τη σκοτώναμε από το να ζούμε τόσο κοντά σε ένα τέρας σαν τη Λούνα;" συνεχίζει η Κάρολ.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι σοκάρονται αρχικά όταν τη βλέπουν και ίσως να ήμουν κι εγώ να πάθαινα το ίδιο (σ.σ αν δεν ήμουν η μητέρα της),  αλλά θέλω απλώς οι άνθρωποι να σκέφτονται πριν αντιδράσουν.

Η Carol, η οποία είναι  από τη Βραζιλία, αλλά ζει στις ΗΠΑ για οκτώ χρόνια, δήλωσε πως, όταν γεννήθηκε η Luna στις 7 Μαρτίου, δεν είχε ιδέα τι ήταν το σημάδι που είχε το μωρό της στο πρόσωπο του.

Ανήσυχοι οι γιατροί της πήραν το μωρό για να το εξετάσουν. "Λίγα λεπτά αργότερα ο γιατρός επέστρεψε και μας είπε ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γιατί το σημάδι μπορεί να είναι καρκίνος. "Ω Θεέ μου τι συμβαίνει;" , αναρωτήθηκα έντρομη", θυμάται η Κάρολ.

"Είναι τόσο σπάνιο που οι γιατροί δεν ήξεραν τι να κάνουν, δεν ήταν προετοιμασμένοι γι' αυτό" , λέει.  Η Κάρολ που είναι διαβητική λέει ότι μετά από αυτό από το άγχος της αρρώστησε και για 48 ώρες δεν μπορούσε να δει τη Λούνα με τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα  της να φτάνουν τρελούς αριθμούς.

Στο μεταξύ έψαχνε πληροφορίες στο διαδίκτυο για να βρει , τι μπορεί να ήταν το σημάδι. Ρωτούσε το γιατρό αν θα μπορούσε να είναι κάτι σαν ιλαρά αλλά εκείνος της έλεγε ότι πρέπει να είναι προετοιμασμένη για κάτι κακό , όπως ο καρκίνος, αναφέρει η Daily Mail.

"Με τρομοκρατούσε και μόνο η λέξη. Ένας δερματολόγος που επισκέφτηκε τη Λούνα στο νοσοκομείο είπε ότι είναι συγγενές μελανοκυτταρικό νεύρο (GCMN) . Ήταν η πρώτη φορά που ανέπνευσα κανονικά μετά από καιρό. Ο δερματολόγος μας είπε να τον επισκεφτούμε σε τρεις μήνες αλλά δεν ήθελα να περιμένω. Έτσι σε ένα μήνα επισκεφθήκαμε τον πρώτο πλαστικό χειρουργό" , λέει η Κάρολ.

φαιρεθεί. Περίπου 1% των νεογένητων έχει το ίδιο μελάνωμα και περίπου 20.000 μωρά στον κόσμο έχουν μελάνωμα τόσο μεγάλο όσο της Λούνα.

Μία επέμβαση με λέιζερ μπορεί να μειώσει την σκουρότητα του δέρματος αλλά το μελανό χρώμα μπορεί να επανέλθει.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ