Τοpwoman η Ελίζα Βόζεμπεργκ - Παμψηφεί Αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (φωτό & βίντεο)

Εξελέγη Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή για τα Δικαιώματα των Γυναικών και την Ισότητα των Φύλων 

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ-Βρυωνίδη εξελέγη ομόφωνα Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή για τα Δικαιώματα των Γυναικών και την Ισότητα των Φύλων (FEMM) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κατά την πρώτη συνεδρίαση της εν λόγω Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

 

 

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, που είναι ενεργό μέλος της Επιτροπής Γυναικών και Ισότητας των Φύλων από το 2014, θα συνεχίσει και κατά την τρέχουσα  κοινοβουλευτική περίοδο να εκπροσωπεί τη χώρα σε αυτόν τον  τομέα. 

Δείτε επίσης: Αποστολή στο Στρασβούργο - Τι μου είπε η Ε. Βόζεμπεργκ: «Με πλήγωνε η κακή, άδικη και σκληρή κριτική για την Ελλάδα» (Φωτό & Βίντεο)

 

Η ίδια μάλιστα ανέβασε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία έγραψε πως η εκλογή της σε αυτό το αξίωμα είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη! 

 

 

Συγκεκριμένα έγραψε: ‘’Μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη για εμενα, η ​εκλογή μου σήμερα ομόφωνα ως Αντιπροέδρου στην Επιτροπή για τα Δικαιώματα των Γυναικών και την Ισότητα των Φύλων (FEMM) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κατά την πρώτη συνεδρίαση της εν λόγω Επιτροπής στις Βρυξέλλες. Ευχαριστώ!’’. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ