Η καλλονή Μάγδα διηγείται τον εφιάλτη της: Πήγε για εγχείρηση χολής και από ιατρικό λάθος είναι γεμάτη ουλές (βίντεο)

Η συγκλονιστική εξομολόγηση μιας γυναίκας που μια επέμβαση ρουτίνας της άλλαξε τη ζωή

Η επέμβαση για αφαίρεση χολής είναι μία απλή εγχείρηση ρουτίνας στις μέρες μας, όμως για την όμορφη Μάγδα αυτή η επέμβαση τον Αύγουστο του 2009, έγινε  η αρχή ενός εφιάλτη που κρατάει 10 χρόνια εξαιτίας ενός ιατρικού λάθους.

"Δεν μπορώ να το πιστέψω , ότι η ζωή του ανθρώπου μπορεί να αλλάξει τόσο πολύ μέσα σε μία μέρα, καταστράφηκα", εξομολογείται η ίδια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, "Μαζί σου". Το χειρουργείο έθεσε σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή της.

"Μου είπαν οι γιατροί ότι σώθηκα για 48 ώρες, ότι είχε συσσωρευθεί  τόσο πολύ υγρό μέσα στην κοιλιά μου,  (σ.σ μετά την πρώτη επέμβαση), που η επέμβαση για να σωθώ, χρειάστηκε να κρατήσει 7 ώρες", λέει η ίδια μπορστά στην κάμερα. Μετά το πρώτο χειρουργείο οι πόνοι ήταν αφόρητοι όπως λέει, και χρειαζόταν να της χορηγούν 4 φορές την ημέρα μορφίνη.

Στα δέκα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, η Μάγδα υποβλήθηκε σε έξι χειρουργεία για να διορθωθεί έστω και λίγο το πρόβλημα. Οι σοβαρότερες επιπτώσεις που είχε ήταν το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να κάνει ποτέ παιδιά, η ίδια θα ακολουθεί εφ’ όρου ζωής ειδική διατροφή, ενώ η κοιλιακή της χώρα έχει παραμορφωθεί από ουλές.

Η Μάγδα μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή "Μαζί σου" μετά από την πρώτη λαπαροσκοπική επέμβαση χολής στην οποία υποβλήθηκε , ο γιατρός της είπε ότι όλα πήγαν καλά και ότι σε δύο μέρες θα φύγει από το νοσοκομείο.

Αντ' αυτού από τις πρώτες μέρες , η Μάγδα άρχισε να έχει προβλήματα. Η κοιλιά της πονούσε και ήταν πρησμένη. Ο γιατρός της έλεγε, ότι δεν πρέπει να την ανησυχούν αυτά τα συμπτώματα και τα απέδιδε στην ευαισθησία της στον πόνο.

Μετά από δύο εβδομάδες η Μάγδα ξαναπήγε στο νοσοκομείο, όπως εξομολογείται η ίδια, και οι εξετάσεις έδειξαν ότι από λάθος στην πρώτη επέμβαση, τα υγρά της χολής διαχέονταν σε όλη την κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να της καταστρέφουν ζωτικά όργανα. Μπήκε στο χειρουργείο άλλες δύο φορές, για να διαγνώσουν οι γιατροί τι συνέβαινε . 

Στο διάστημα αυτό της χορηγούσαν μορφίνες για να αντιμετωπίσει τους πόνους και ήταν με σωληνάκια και παροχετεύσεις.

Μετά από συμβουλή γνωστού της γιατρού που την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ήρθε στην Αθήνα, για να υποβληθεί σε νέα χειρουργεία, τα οποία της έσωσαν τη ζωή. Όλη αυτή η περιπέτεια της άλλαξε τη ζωή. Όπως λέει η ίδια λόγω των πολλών επεμβάσεων έπαθε κατάθλιψη με αποτέλεσμα να διαλυθεί η σχέση που είχε.

Από τότε είναι μόνη καθώς οι ουλές στο σώμα της απωθούν τους πιθανούς συντρόφους λέει, η Μάγδα στην εκπομπή. Όπως αναφέρει το T life δέκα χρόνια μετά, στα 44 της χρόνια η Μάγδα παλεύει ακόμη με τον εφιάλτη. Μάλιστα, η δίκη του γιατρού, ο οποίος θεωρήθηκε υπεύθυνος για την περιπέτειά της, πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ