O 50 αποχρώσεις του μπλε των ανδρών Υπουργών & ένα κόκκινο γυναικείο σακάκι (ΦΩΤΌ)

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία της νέας κυβέρνησης...

Πρώτο υπουργικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε σήμερα και όλα τα μέλη της νέας κυβέρνησης βρέθηκαν για να συζητήσουν το νέο μοντέλο της διακυβέρνησης. 

Αν κάτι ξεχώρισε από την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία της νέας κυβέρνησης, στο περιστύλιο της Βουλής, ήταν το γεγονός πως σχεδόν όλοι οι βουλευτές φορούσαν μπλε κοστούμια, με εξαίρεση την…. Νίκη Κεραμέως, που επέλεξε κόκκινο! 

Μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ήλθε η ώρα της καθιερωμένης αναμνηστικής φωτογραφίας στο περιστύλιο της Βουλής. 

Περιχαρής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα χαμόγελο που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την αισιοδοξία του για το νέο ξεκίνημα.

Λίγοι ήταν οι (άνδρες) υπουργοί που δεν επέλεξαν μπλε ή γαλάζια γραβάτα. Εξαίρεση αποτέλεσε ο Χάρης Θεοχάρης που έβαλε κόκκινη. Όπως και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, που φόρεσε γραβάτα σε, χρώμα καρπουζί.

Από τις κυρίες του υπουργικού, μόνο η Νίκη Κεραμέως «τόλμησε» να φορέσει κάτι πιο έντονο. Αντίθετα, Σοφία Ζαχαράκη και Δόμνα Μιχαηλίδου επέλεξαν λευκό.

Τα πηγαδάκια που στήθηκαν στα σκαλιά της Βουλής ήταν πολλά, με τον πρωθυπουργό να έχει ιδιαίτερη συζήτηση με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Άδωνι Γεωργιάδη κι άλλους υπουργούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ