Άση Μπήλιου: Από σήμερα, Ανάδρομος ο Ερμής έως τις 2 Αυγούστου – Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς & Υδροχόους

Όλα όσα πρέπει να προσέξετε...

Ο Ερμής γύρισε ανάδρομος σήμερα τα ξημερώματα και θα παραμείνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 2.8. Μέχρι τις 18.7 ανάδρομος στον Λέοντα θα επηρεάζει περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και

Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Μετά τις 19 ανάδρομος στον Καρκίνο θα επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.
 

Τι πρέπει να κάνετε στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του: 

H Άση Μπήλιου Απαντά: Διαφυλάξτε τα δεδομένα στους υπολογιστές, το κινητό, τα μέσα επικοινωνίας!

Προσοχή σε ταξίδια, ελέγξτε καθυστερήσεις σε δρομολόγια, προσοχή στα πράγματα σας.Φροντίστε το μεταφορικό σας μέσον! Αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλημέρα αγαπημένοι μου! Σήμερα @starkoukou θα μιλήσουμε για τον ανάδρομο Ερμή! Ο Ερμής γύρισε ανάδρομος σήμερα τα ξημερώματα και θα παραμείνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 2.8. Μέχρι τις 18.7 ανάδρομος στον Λέοντα θα επηρεάζει περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Μετά τις 19 ανάδρομος στον Καρκίνο θα επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου. Τι πρέπει να κάνετε στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του: Διαφυλάξτε τα δεδομένα στους υπολογιστές, το κινητό, τα μέσα επικοινωνίας! Προσοχή σε ταξίδια, ελέγξτε καθυστερήσεις σε δρομολόγια, προσοχή στα πράγματα σας. Φροντίστε το μεταφορικό σας μέσον! Αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ asibiliou στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ