Abaton Island Resort & Spa: Πολυτέλεια με έμπνευση από τη φύση στο μεσογειακό με άψογο design ξενοδοχείο της Κρήτης

Πολυτέλεια εμπνευσμένη από τη φύση!

Με λίγες λέξεις έτσι θα περιγράφαμε το κομψό ξενοδοχείο της Χερσονήσου Abaton Island Resort & Spa.

Βυθισμένο στο πράσινο της φύσης και στο μπλε του Αιγαίου, με εξαιρετικά, άνετα καταλύματα και πολυτελείς υπηρεσίες σε μια μεγάλη έκταση με υπέροχη θέα στη θάλασσα, το Abaton Island Resort & Spa μπορεί εύκολα να γίνει το προσωπικό σας καταφύγιο φέτος το καλοκαίρι.

Αυτό το θέρετρο ξεχωρίζει για το μοναδικό design που αντανακλά τις επιρροές του από την ίδια τη μαγεία του φυσικού τοπίου γύρω του. Η τοποθεσία του στη λεβεντογέννα Κρήτη, το υπέροχο αυτό νησί με τις ανεπανάληπτες ομορφιές του χαρίζει άπλετα πολλούς λόγους για να μπει πρώτο στις προτιμήσεις μας για τις φετινές μας διακοπές.

 

Διαθέτοντας δεκατέσσερις διαφορετικούς τύπους δωματίων, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το ιδανικό για τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Όλα τα δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλες προσφέρουν χώρους με άνεση για να ζήσετε μία απολαυστική εμπειρία διαμονής δίπλα στη θάλασσα. Σε όλους τους χώρους φυσικά παρέχεται δωρεάν WiFi.

 

Οι όμορφα διακοσμημένες και άψογα επιπλωμένες μονάδες προσφέρουν εξωτερική βεράντα, ιδιωτική πισίνα ή και υπαίθριο υδρομασάζ. Οι εντυπωσιακές και ευρύχωρες μονάδες διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις και βρίσκονται σε μια απομονωμένη περιοχή με υπέροχα διαμορφωμένες εγκαταστάσεις για απόλυτη ησυχία και χαλάρωση.

 

Το Abaton θα σας ταξιδέψει μαγικά στον κόσμο της γαστρονομίας και θα σας προσκαλέσει να ανακαλύψετε νέες γεύσεις μέσα από την τολμηρή δημιουργικότητα και την αυθεντική κρητική κουζίνα του executive chef Ζήνωνα Χριστοφίδη. Το κεντρικό μπαρ προσφέρεται για χαλάρωση, πίνοντας το ποτό σας και ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα πριν το δείπνο σας ή ακόμα και το βραδάκι υπό το φως των αστεριών.

 

 

Διαβάστε την συνέχεια στο MadeinGreece.news

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ