Τραγωδία στην Κρήτη: Δύο τουρίστες νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση του τζιπ τους με μηχανάκι - Στην εντατική μία γυναίκα (φώτο)

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του δυστυχήματος

Με αίμα βάφτηκε και πάλι η άσφαλτος της Κρήτης. Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 6 το πρωί της Δευτέρας στην παραλιακή των Μαλίων με κατεύθυνση προς Σταλίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη όταν ένα τζιπ, στο οποίο επέβαιναν 4 άνθρωποι, εξετράπη - υπό αδιευκρίνιστες αιτίες - της πορείας του, συγκρούστηκε με σταθμευμένο μηχανάκι και κατέληξε σε χωράφι.

Αποτέλεσμα της εκτροπής του οχήματος ήταν να βρουν τραγικό θάνατο ένας άνδρας ηλικίας, πιθανότατα, 18 ετών και μία 41χρονη γυναίκα Βρετανικής υπηκοότητας και οι δύο.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μια ακόμη Βρετανίδα, ηλικίας 39 ετών, καθώς και ένας Βρετανός, πιθανότατα, 18 ετών και εκείνος.

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν τους 2 νεκρούς και τη βαριά τραυματία, αλλά και άνδρες της Τροχαίας, προκειμένου να διερευνήσουν περεταίρω τα αίτια υπό τα οποία συνέβη το δυστύχημα.

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ η 39χρονη

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο κ. Γιάννης Φανουργιάκης, Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, «η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, διασωληνωμένη, και έπειτα από τον απεικονιστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου έλαβε την απόφαση να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ».

Αναφορικά με τα τραύματά της, η γυναίκα, σύμφωνα με τον κ. Φανουργιάκη, έχει ορθοπεδικά τραύματα, ενώ είναι τραυματισμένη και στο κεφάλι.

«Σώος και αβλαβής» ο 18χρονος

Ευτύχημα αποτελεί δε, πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 18χρονος, τέταρτος εμπλεκόμενος στο τροχαίο, δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό πρακτορείο Ειδήσεων ο υπεύθυνος Συντονιστικού του ΕΚΑΒ Κρήτης, Γιάννης Ζαφειρίου, «επί τόπου έχασαν τη ζωή τους ένας άνδρας και μία γυναίκα, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, μια ακόμη γυναίκα που επέβαινε στο όχημα. Ο τέταρτος επιβάτης του οχήματος, δεν τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου».

Σημειώνεται ότι οι νεκροί από τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη φτάνουν τους 36, μετά το διπλό θανατηφόρο δυστύχημα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ