Βουλευτικές εκλογές 2019: Που θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί & ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Σε ποια εκλογικά κέντρα θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τις Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές. Όπως εκατομμύρια Έλληνες πολίτες έτσι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπης Παυλόπουλος και οι πολιτικοί αρχηγοί θα προσέλθουν στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα προσέλθει στις 10 το πρωί για να ψηφίσει, στο 3ο-4ο δημοτικό σχολείο Νέου Ψυχικού.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει στο 27ο-30ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αύριο, Κυριακή 7 Ιουλίου, στις 10:30, στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου (Πελασγίας & Παπαδιαμάντη 1).

Η Φώφη Γεννηματά θα ψηφίσει στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.00πμ, στο 3ο Δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου (Κορυτσάς 6), στο 640ο εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος της ‘Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 55ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Λιοσίων 42, Αθήνα).

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα ψηφίσει στις 9.30 π.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου – Αχιλλέως 34 (θέση Παναγίτσα).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ